Navigation Menu

6 hiba, amit elkövethetsz hajsütővas használatakor

A hajsütővas nagyszerű kis szerkezet, amivel csodás frizurákat kreálhatsz magadnak, de ha nem figyelsz oda kellőképpen a megfelelő technikára, a frizurád nagyon hamar széteshet. Összegyűjtöttük, hogy mik azok a hibák, amiket te is könnyen elkövethetsz hajsütővas használatakor.


Nem készíted fel a hajad

Ezzel nem csak a hajadnak okozhatsz károkat, de a frizura tartósságát is csökkented. Olyan ez, mintha házat építenél, fontosak az alapok, hogy stabilan álljon. Hajmosás után használj hővédő terméket, majd szárítsd meg teljesen a hajad, sose használd nedves hajon a hajsütővasat, nem tesz jót a hajadnak.

Rossz irányba göndörítesz

Általános szabály, hogy az arcoddal ellentétes irányba göndöríts, az eredmény így lesz természetes. Ez azt jelenti, hogy az arcodtól jobb oldalra az óramutató járásával megegyezően forgasd a hajsütővasat, a baloldalon pedig az ellentétes irányba.


Túl sok hajat akarsz egyszerre formázni

Amíg egy kicsit nagyobb tincsnél csak lazább lokni lesz a végeredmény, addig túl nagy tincsnél már nem is lesz egyenletes a frizurád, a hő nem éri megfelelően mindenhol a hajat, sőt a hullámok pillanatok alatt eltűnhetnek így a hajadból.

Ha csak az árat figyeled

Ha gyakran göndöríted a hajad, akkor sokkal érdemesebb befektetni egy minőségi hajsütővasba. Sokáig fogod használni, a hajad biztonsága és a könnyű használat érdekében megéri kicsit többet szánnod rá. Ráadásul a prémium hajsütővasakat akár 5+1 év cseregaranciával is megvásárolhatod.


Túl sokáig hagyod a hajad a hajsütővason

Egyértelmű, a hajsütővas meleg. Attól, ha sokkal tovább hagyod rajta az előírtnál a hajad, nem lesz tartósabb a frizurád, csak szükségtelen károkat okozol a hajadnak. 2-5 másodperc bőven elég a hajnak, a hőfokbeállítást is óvatosan, a hajtípusodnak és állapotának megfelelően végezd el.

Nem vársz eleget

Ezt a hibát rengetegen elkövetik. Várd meg, amíg kihűl a hajtincs, csak utána engedd le, és fésüld ki. A lehető legtartósabb hullámokat csak úgy érheted el, ha pár percig még egyben hagyod a tincset.


Miben tud segíteni egy jó hajsütővas?

A Remington PROluxe hajsütővas egy sor újdonsággal segít a könnyebb és kényelmesebb használatban, amellett, hogy a tartósságot helyezte a középpontba. Ki ne szeretné a gondosan elkészített frizuráját a lehető legtovább élvezni? A hajsütővas 30 másodperc alatt felmelegszik, az OPTIheat technológia a tincs vastagabb részeire irányítja a hőt, a PRO+ beállításnak köszönhetően a 185°C-os optimális hajformázási hőmérséklet pedig a haj károsítása nélkül formázza azt. A Grip-tech csúszásmentes bevonat segítségével nem fog sem lecsúszni, sem összegubancolódni a haj miközben feltekered. Mindez 5+1 év cseregaranciával lehet a Tiéd!



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.