Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @SENORRRIIITA #REMINGTONLÁNY

#REMINGTONLÁNY sorozatunkban inspiráló lányokat mutatunk be, akik hajápolási, hajformázási praktikáikat árulják el nekünk.


Torkos Rita 26 éves versenytáncos, Budapesten él. A versenytánc és a tanítás mellett idén indította el vállalkozását esküvői smink-tánc-virág témakörben. Rita a hétköznapokban is nagy gondot fordít megjelenésére, a haját minden hajmosás után vagy tükörsimára vasalja hajsimító segítségével, vagy laza loknikat formáz fürtjeibe hajsütővassal.


A versenytánc miatt Rita haja igénybe van véve, hiszen a versenyfrizura elkészítése során jelentős mennyiségű hajhabot, zselét, hajlakkot használ, ráadásul tupírozza is, ennek ellenére a gondos ápolásnak köszönhetően haja egészségesen fénylő és rugalmas, így a Remington Instagram Nagykövet fotózáson gyönyörű göndör fürtöket varázsolt frizurájába. A fotókat a Flashdance című film inspirálta, a 80-as évek hangulatát idéztük meg. Nézd meg, hogyan készíthetsz te is extra tartós göndör csigákat frizurádba!

Hajmosás után alaposan szárítsd meg a hajad Remington Keratin Protect hajszárítóval, majd fésüld ki a tincseidet, és használj rá hővédőt. Ha egyenes hajad van, akkor érdemes befonni előző éjszaka, vagy a hajszárító diffúzorával hajat szárítani, de ha eleve hullámos a hajad, akkor tökéletes az alap a göndörítéshez. A stílus lényege, hogy minél dúsabb legyen végül a frizurád.


Csíptess be egy tincset, majd kezdd el spirálisan feltekerni a Remington Keratin Protect hajsütővasra a hajadat. Ha rövidebb a hajad, akkor szorosan tedd rá a hajsütővasra, és a csiptető is praktikus, így nem kell azon aggódnod, hogy a forgatás közben elmozdul a tincs. 8-10 másodpercnél tovább ne hagyd a hajad a hajsütővason, majd óvatosan engedd ki. Tűzd fel a tincseket és várd meg, amíg teljesen kihűlnek, így sokkal tartósabbak lesznek a göndör fürtjeid.


Amikor az összes tincs kihűlt, egyesével engedd ki valamennyit, majd óvatosan fésüld át és bontsd szét a loknikat az ujjaid segítségével. Miután kellően szétválasztottad és elrendezted a tincseket jöhet rá a hajlakk. Ha követted a fenti tanácsokat nem kell sok belőle, a frizurád így is szuper tartós és volumendús lesz.
A hatalmas, játékos göndör fürtök nem csak a 80-as években voltak divatosak, még ma is megállják a helyüket, úgyhogy kísérletezz bátran!


Ha Te is szívesen kipróbálnád hajformázó újdonságainkat, és stílusodat bemutatnád Instagram oldalunkon, jelentkezz LEGYÉL TE IS REMINGTON INSTAGRAM NAGYKÖVET felhívásunkra!

Fotó: Rácmolnár Milán
www.milanracmolnar.hu



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.