Navigation Menu

Így készülj a Valentin napra

Egy Valentin napi randi mindent visz, ezért minden nő bombázó szeretne lenni a szerelmesek napján. Mutatunk néhány trükköt, amivel elkápráztathatod szíved választottját! Szánj egy kis időt a készülődésre és tündökölj!


Arc
A tökéletes smink alapja a megfelelő arctisztítás és a bőr felkészítése a sminkhez. Csak alaposan mosd meg az arcod, a legjobb, ha használsz bőrradírt vagy REVEAL elektromos arctisztító kefét, így a bőröd sima lesz és csodásan fog mutatni rajta a smink. Ha nagyon száraznak érzed a bőröd, dobj fel egy arcpakolást is.

Test
Még mielőtt a testápolóért nyúlnál jöjjön egy kis bőrradírozás, hogy extra sima legyen a bőröd. A REVEAL elektromos testkefét nemcsak szárazon, hanem zuhany alatt is használhatod a cserélhető kefefejeknek köszönhetően, így a zuhany alatti alapos „dörzsizést” is letudhatod ezzel. A hidratálód is jobban fel fog szívódni, a bőrödnek pedig szuper jót teszel vele.

Haj
Szánj rá egy kis időt és készíts egy mézes hajpakolást, ettől selymesen puha és fényes lesz a hajad.
Hozzávalók: 2 evőkanál méz, 2 tojás sárgája
Keverd össze a hozzávalókat és hajmosás előtt, még a száraz hajra vidd fel és hagyd hatni legalább 1 órán át. Ezután vízzel alaposan öblítsd ki a hajadból, akár többször is és csak utána használj sampont. A pakolás után ne használj balzsamot, maximum egy könnyed kimosható kondicionálót.

Hajszárításnál mindig hagyd a hajszárítón a szűkítő fejet és a hajtövektől haladj a hajvégekig úgy, hogy a szűkítő fej lefelé nézzen. A hajszárítót folyamatosan mozgasd, és ne tartsd sokáig egy ponton. Ha körkefét is használsz a szárításnál, akkor a frizurád szuper tartós és fényes lesz, plusz a hajtöveket is meg tudod vele emelni.



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.