Navigation Menu

Bronde: új hajtrend a természetesség jegyében!

Éppen hogy csak kihevertük az ombre őrületet, megszoktunk az élesen elválasztott színű, lenőtt haj látványát, rögtön meg kellett ismerkednünk egy finomabb, nőiesebb, lágyabb színkeverékkel a balayage melírral. Amerikában már új színek vannak divatban, a balayage-t egy még finomabb árnyalat váltotta le, ami a bronde nevet kapta.


A bronde valójában nem más, mint a szőke (blonde) és a barna (brown) színek finom keveréke. A barna szín finomítása, lágyítása nem új keletű dolog, a napszítta hatás - ami természetességet kölcsönöz a viselőjének -,  már egy ideje nagy divat. Emlékezzünk vissza legelőször Gisele Bündchen viselt ilyet még 2007-ben. A bronde azonban egy kicsit több két szín keverékénél, valójában azért találták ki, hogy az arc különböző területeit hangsúlyozni tudjuk vele. Egy barna tinccsel akár az arccsontunkat is kiemelhetjük, egy világosabb színnel megnyújthatjuk a nyakat optikailag. Persze ehhez feltétlenül szükséges, hogy a megfelelő színátmenetek festését egy szakemberre bízzuk. 


A festés lényege, hogy a színek ne élesen elkülönüljenek egymástól, hanem egy lágy, egymásba fonódó színátmenetet képezzenek. Ez a kombináció valójában a melegebb, barnább típusú hölgyeknek állhat igazán jól, mivel a két szín, a szőke és a barna kiválóan kiemeli bőrük természetes színét. De azoknak is ajánljuk, akik nem merik bevállalni a drasztikus változást, nem mernek egyből barnáról szőkére, vagy szőkéről barnára váltani. 


Képek forrása: iStock

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.