Navigation Menu

Legszebb ékszerünk, a haj

A nők koronája és ékszere a haj. Ugye mennyiszer hallottuk? A reggeli sminkünk elkészítése után mégis sokszor nem foglalkozunk a frizuránkkal, csak egy gyors fésülködéssel zavarjuk le a reggeli hajcihőt. Sok időt fektetünk a hajunk megfelelő ápolására, akkor miért hagynánk ki a rendszeres formázást? Az igényes megjelenés szerves részét képezi a frizura is, erre tervezték meg ezt a hajformázót, hogy a sietős hétköznapokon vagy akár nagyobb alkalmakra gyorsan, könnyedén, saját magunknak tudjuk elkészíteni a frizuránkat.


A RemingtonKeratin Therapy Pro Volume hajformázó legnagyobb előnye, hogy úgy formázzuk a hajunkat, hogy közben a keratinnak köszönhetően a lehető legkíméletesebbek vagyunk vele. Keratinnal átitatott kerámia bevonata védi a hajat és biztosítja az optimális hőeloszlást.  Két hőmérséklet beállítási lehetőséggel is rendelkezik, az alacsonyabb 120°C a vékonyszálú, könnyen kezelhető hajhoz ajánlott, a magasabb 180°C-os beállítás a rakoncátlan hajtincsekkel is könnyedén elbír. Ha véletlenül bekapcsolva felejtenénk, a készülék automatikusan kikapcsol egy óra elteltével, így igazán biztonságos.

Ami fontos a hajformázó használata előtt:
  • csak száraz hajon szabad alkalmazni
  • a hővédőről ne feledkezzünk el
  • kisebb tincseken dolgozzunk egyszerre, nagyobb hajmennyiség nehezebben melegszik fel a formázáshoz

Mire lehet használni?
  • hajtőemeléshez
  • fényes kisimított hajhoz kifelé vagy befelé álló tincsekkel
  • laza hullámok, loknik készítéséhez 


Szerencsére a hajformázó használata pofon egyszerű és tényleg nem igényel sok időt, maximum 5-10 percet vesz igénybe a reggeli készülődésből. Főként hajtőemelésre, a rakoncátlan babahajak lesimítására használom, szépen rendezett és fényes lett minden alkalommal az eredmény. Fésülködés után tincsenként haladva, a hajtövektől kezdve szépen lassan végighúzom, és hagyom, hogy a felmelegített keratinos körkefe végezze a feladatát, simítson és formázzon egyszerre. A hajtőnél érdemes a készüléket úgy tartani, hogy a körkefe megemelje a hajtöveket, így lesz dús a végeredmény.


Összességében a Remington Keratin Therapy Pro Volume hajformázóval megspóroltam a körkefe használatát hajszárításnál, ami valljuk be nem kevés gyakorlást igényel, ellenben hajszárítás után a melegített körkefés hajformázás már jóval könnyebb mutatvány. Amit a legjobban szeretek benne, hogy reggelente olyan eredményt érek el otthon, mintha fodrász készítette volna a frizurám.

Eszti szépségblogger - Makeup On A Budget blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.