Navigation Menu

Turbózd fel az átlagos copfod

Megszokásból indulás előtt csak megfésülködsz és összefogod a hajad? Szinte minden nap így hordod, de mégis úgy érzed, hogy egy kis változatosságot vihetnél a frizurádba? Mi sem egyszerűbb, 1-2 praktikával dobd fel a copfod és máris elkészült a stílusos frizurád, amit örömmel viselhetsz!


Nincs sok időd? Akkor válaszd a legegyszerűbbet!

Igazi modern és letisztult copfot készíthetsz, ha eltünteted a hajgumit. Szuperül mutat egyenes és hullámos hajban is! Mindössze egy-kettő hullámcsatra és a hajgumidra lesz hozzá szükséged. A copf aljáról válassz le egy vékony tincs hajat és egyszerűen takard körbe párszor a hajgumin, hogy eltakarja az, majd alul tűzd le a tincset a hullámcsattal.
Ha vastagabb tincset választasz le, akkor akár „ejtetten is tekerheted, hogy egy kicsit a lófarok elejére is rálógjon a tincs, ezzel még látványosabb lesz ez a kis rafinéria. A tincs végét ne felejtsd el alul letűzni. 


Van extra 5 perced a frizurádra? Göndörítsd be a copfod!

Bármilyen egyszerű is legyen egy copf, ha begöndöríted az Air Plates hajsimító segítségével, rögtön izgalmas frizurát eredményez. Nagyon egyszerű a dolgod, ha csak a copf részt göndöríted, és legfőképp nagyon gyors. A te kezedben a döntés, amennyiben nem túl sűrű, vékonyszálú és egyenes hajad van, akkor megpróbálhatod akár az egész copfot egyszerre begöndöríteni, de inkább ajánlatos, ha 2-3 tincsre szétosztod és Air Plates hajsimítóval laza hullámokat varázsolsz bele. Az egész nem több idő, mint 5 perc, mégis szuper mutatós! 


Tudsz fonni? Fonj be pár tincset és úgy fogd össze a hajad!

Továbbra is hódítanak a trendi fonatok, ezek copfban ugyanúgy megállják a helyüket, mint kiengedett haj esetében. Ízlésednek megfelelően variálhatod, hogy vékony vagy vastag, laza fonatok kerüljenek bele, csak a képzeleted szabhat határt!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.