Navigation Menu

Fesztivál frizura kisokos

Fesztiválozni készülsz, már kigondoltad, hogy milyen ruhába mész, de nem tudod, hogy mit kezdj a hajaddal? Ezzel a pár tippel hosszabb fesztiválokat is simán átvészelsz!


Érdemes előre készülni:

Fesztiválozás alatt a hajápolás háttérbe szorul és a hajad végig napsütésnek lesz kitéve (remélhetőleg). Éppen ezért előre készítsd fel, sokkal szebb lesz a frizurád, ha előtte bevetsz egy tápláló pakolást és a hajad már az első naptól a legjobb formáját hozza. Ha csak egy napra mész, akkor egyszerű a helyzet, csak készítsd el a megálmodott frizurát az adott napra, fújd be UV szűrös hajápolóval és már készen is vagy, viszont ha több napot is ott töltesz, akkor készülj fel előre.

Tökéletes fesztivál frizura:

A laza hullámok fesztiválok alatt is mindig megállják a helyüket. Hajmosás után éjszakára fond be a hajad és reggelre készen is vannak a gyönyörű hullámok, vagy akár tengerparti hullámokat is könnyedén készíthetsz a Remington Air Plates hajsimító segítségével. Több napos fesztivál esetén érdemes vinned egy kicsi, utazó méretű hajvasalót, így akár könnyedén elkészítheted a frizurád ott is. Ha nem vagy oda a hullámokért, vagy csak ráerősítenél a frizurára, akkor pedig jöhetnek a fonatok, ne félj idén is nagyon trendi!

Ezt mindenképp vidd magaddal:

Több napos fesztiválozás alatt biztosan szükséged lesz egy kis szárazsamponra. Ezzel hajmosás nélkül is felfrissítheted a frizurád és meg tudod vele emelni a hajtöved is. Egyszerűen fújj egy kicsit a tövekre, hagyd 1-2 percig hatni, majd hajtsd előre a fejed és alaposan rázd ki a hajadból, fejjel lefelé, a kezeddel kifésülve a hajadból, így a hullámok és loknik is megmaradnak, mégis ismét csúcsformában lesz a frizurád.

Ha minden kötél szakad:

Akkor jöhet a lazán felfogott konty. A messy bun szuper trendi, ami még kusza hajjal is gyönyörűen mutat. Csak fújd be a hajtöveket egy kis szárazsamponnal, majd fogd össze a fejed tetején egy laza kontyba. Ha frufrud van, és nem tudsz vele mit kezdeni, akkor megpróbálhatod csak a frufrudat megmosni, rengeteg időt spórolsz vele és a frizurád is felfrissül. Ha van nálad kendő vagy kalap, akkor akár azt is felveheted, hiszen az erős fénytől is megvédi a hajad.

Eszti - BeautyCat blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.