Navigation Menu

Hajsimító, ami megvédi és kielemzi a hajad

Szereted rendszeresen formázni a hajad, de aggódsz az egészségéért? Használsz hővédőt a hajsimításhoz, de nem vagy benne biztos, hogy a legmegfelelőbb hőfokon használod a készüléket? Erre jó a Keratin Protect intelligens hajvasaló, melynek szenzorai folyamatosan mérik a hajad nedvességszintjét, és szabályozzák a hőmérsékletet, így a hajadnak nem eshet bántódása formázás közben.


Mindenkinek más és más típusú haja van, így más és más kezelés, ápolás, formázási hőmérséklet beállítás illik hozzá. Nagy általánosságban elmondható, hogy 160-180°C közötti hőmérséklet beállítás a vékonyszálú, károsodott, vagy szőkített hajhoz ajánlott, a 180-200°C közötti hőmérséklet a normál, egészséges hajhoz ajánlott, a 200-230°C közötti hőmérséklet beállítás pedig csak a vastag, nagyon nehezen kezelhető, hullámos/göndör haj esetén ajánlott. Ám a haj egészségi állapota jelentősen befolyásolja a hőmérséklet beállítást.

Egyáltalán nem egyszerű a legmegfelelőbb hőmérséklet kiválasztása, hiszen túl alacsony hőmérsékleten nem lesz elég tartós a formázás, túl magas hőmérsékleten pedig felesleges hőhatásnak tesszük ki a hajunkat, ha nagyon magasra visszük a hőmérsékletet, akkor akár károsíthatjuk is vele a hajunkat.

Az intelligens hajsimító lapokba épített szenzorok folyamatosan monitorozzák a hajad belső hidratáltsági szintjét, így ehhez mérten állítják be automatikusan a megfelelő hőmérsékletet. Így ha változik a hajad színe, egészségi állapota, vagy akár tincsenként eltérő a hajad minősége, akkor is mindig a legmegfelelőbb hőmérsékleten egyenesíti a hajad, és az eredmény nem csak a tartós simaság, hanem egészségtől ragyogó, fényes haj lesz. Különböző hajtípusokat különböző módon egyenesít, mindig a legjobb megoldást választva.

Arra viszont különösen figyelj, hogy kizárólag teljesen száraz hajat szabad kivasalni. Ha még vizes a hajad, amikor egyenesíted, akkor könnyebben visszahullámosodik, a vizes haj sokkal sérülékenyebb, illetve a nedvességmérő szenzor sem tudja pontosan beállítani úgy a megfelelő hőfokot.

Bónusz pont, hogy a Keratin Protect intelligens hajsimító lapjai keratinnal és mandulaolajjal vannak átitatva, hogy a hajad fényes, és egészséges megjelenésű legyen.

Ne feledd, hővédő használata még az intelligens hajsimító mellett is ajánlott!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.