Navigation Menu

Hogyan készíts 1960-as évekbeli poszter lány frizurát?

A 60-as évek poszter lányai tekintélyes mennyiségű időt foglalkoztak a megjelenésükkel. Mary Quant és a miniszoknyát népszerűvé tevő híres dizájnja által inspirálva minden menő csaj esze csak a divaton járt. A miniszoknyát és miniruhát térdig érő csizmával párosítva a 60-as évek poszter lányainak megjelenése mindig divatos és tökéletes volt.


A 60-as évek divatmániásai kétféle, a mesésen sima pixie vagy a nagy, tupírozott beehive frizurával nyomultak.  Most megmutatjuk, hogyan készíts 60-as éveket idéző szuper fényes és egyenes, tükörsima frizurát!

Első lépés:

Kapj elő egy hővédő terméket, oszlasd el a hajadon és alaposan fésüld át, hogy biztosan ne maradjon benne egyetlen gubanc sem és könnyen tudd kivasalni.

Második lépés:

Tincsenként haladva kezdd el kiegyenesíteni a hajad a Remington Keratin Protect intelligens hajsimítóval. Nem kell erősen összenyomnod a hajformázót, egyszerűen csak finoman húzd végig a hajtövektől a hajvégekig. Még egyszerűbb és gyorsabb megoldás, ha a Keratin Protect hajsimító kefét választod a hajad kiegyenesítéséhez.

Harmadik lépés:

Amikor már minden tinccsel végeztél egy leheletnyi hajlakkot fújj rá a tartósság érdekében.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.