Navigation Menu

Így fésüld ki kíméletesen és egyszerűen a gubancos hajat


A könnyen gubancolódó haj kifésülése egy igazi rémálom, pedig a reggeli fésülködésnek nem kell ilyennek lennie. A nehezen kezelhető kócos hajat is könnyedén meg lehet szelídíteni, csak megfelelő eszközökre van hozzá szükséged. Egyetlen kislány sem szereti a reggeli fésülködős tortúrát és sírást, megmutatjuk, hogyan lehet a hajat gyorsan, könnyedén és fájdalommentesen kifésülni.


Balzsam - fésülés könnyítő spray

Egy jó balzsammal a gubancok nagy részét meg lehet előzni. Hogyan? A balzsamhasználattól a haj hercegnőkhöz méltóan simább lesz, puhábbá, kezelhetőbbé válik és ennek hatására máris kevésbé lesz hajlamos a gubancolódásra. Mindenképp érdemes vele próbát tenni, megszelídíti a legrakoncátlanabb tincseket is, ami a kislányok hajánál több mint gyakran előfordul. Emellett a fésülködést könnyítő spray is szuper megoldás lehet, ezekben ápoló olajok vannak, amellett, hogy jót tesz a hajnak, még a fésű is könnyebben siklik végig a hajhosszon.

A megfelelő fésű

Egy jó bontófésű csodákra képes! Emlékszel az Aranyhaj című mesére? Aranyhaj rendszeresen átfésülte a hosszú, gyönyörű haját, mivel a fésülködéssel a nagyobb gubancok kialakulása megelőzhető. Ha az eddig használt fésűkkel nem vagy megelégedve, akkor ideje beszerezned egy kifejezetten fájdalommentes hajbontásra kifejlesztett kefét, amivel minden kislány számára macera mentes lesz a fésülködés. A Remington elektronikus bontókeféjének puha fogai előre és hátra mozognak fésülés közben, ezzel finoman fellazítva a csomókat. Így a haj húzása és fájdalom nélkül lehet vele megszabadulni a gubancoktól! Vizes, nedves és száraz hajon is használható, könnyedén végigszalad a haj hosszán, bármilyen hajtípusról legyen szó, a könnyek és a fésülködéssel járó tortúra pedig a múlté.


Alvás közbeni védelem

Alváshoz érdemes egy copfba összefogni a hajat, hiszen a rakoncátlan hajszálak forgolódás közben is gubancolódnak. Pontosan ezért megelőzésképp egy (nem szoros) copfba fogd össze a hajat, így reggel kevésbé kócos haj lesz ébredés után az eredmény. Ha jöhetnek a természetes hullámok, akkor copf helyett mehet a fonat is, a gubancoktól tökéletesen véd és rendezett marad a haj az alvás közbeni forgolódásnál is!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.