Navigation Menu

Sinspiration blog - Remington Air Plates teszt


Ismeritek a mondást, mindig azután vágyakozunk, ami nincs! Persze nekem ezért mindig is a hullámos loknik jöttek be frizura terén, de az anyatermészet erős, nagyon dús és szögegyenes hajjal áldott meg. Ennek persze örülök, viszont a hajgöndörítéssel eléggé meggyűlik a bajom.




Nem tudtam mit várhatok az AirPlates felfüggesztett lapjaitól, és nem is reménykedtem óriási változásban, mert nem egy kúpvasat és hajvasalót próbáltam már ki. A kúpvasakkal sosem voltam olyan jóban, mert használat közben volt, hogy megégettek. Ha pedig igazán tartós, hullámos hajat szerettem volna, akkor akár 1 óra is elment a göndörítéssel, mivel sok hajam van, és vékony tincseket kell leválasztanom, hogy a hő az egészet tudja formázni. Sima hajvasalóval is próbálkoztam már, amit egyébként szerettem használni, nekem valahogy jobban rááll a kezemre, de itt viszont nem volt az igazi a végeredmény.




A blogom által és régebbi modellkedéseim által nagyon sok fotózásra jártam/járok és gyakran megesett, mire megérkeztem a helyszínre, a hajamban lévő hullámoknak nyoma sem volt. Ez persze eléggé dühítő, ha csak ezért kel fel az ember korábban. Az Air Plates nagyon meglepett, hatalmas pozitív csalódás volt számomra az első használata után. Végre azt hiszem 24 év után találkoztam a hajformázás nagy Ő-jével, ugyanis könnyen használható, gyors és olyan hajat készíthetek vele, amilyet csak szeretnék. Őszintén szerintem ez egy olyan hajformázó, amit érdemes beszerezni mindenkinek, aki nem szeretne 2-3-4 féle termékre is költeni vagy csak utazáshoz jó lenne egy olyan készülék, ami mindent tud!




+ Tipp

Hogyha nagyon kevés időd van, de szeretnél egy kis formát és tartást adni a hajadnak, akkor kösd magas lófarokba a tincseidet, majd így kezdj neki a hullámosításnak. Rengeteg időt spórolhatsz ezzel a trükkel, egyrészt mivel nem kell az elválasztással foglalkoznod, másrészt mivel nem göndör, loknis hajat szeretnénk, így elég csak 2-3 másodpercig elidőzni egy tincscsel. A végeredmény pedig csodás, laza, tengerparti hullámok lesznek, és 10-15 perc alatt meg is vagy vele! 😉


Szöveg és modell: Yu Sisi  (@sinspirationblog)
Fotó: Tóth Regina (@amiaszivemboljon)

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.