Navigation Menu

Hajsimító kefe VS Hajsimító - Melyiket válaszd?


Mi a különbség a hajsimító kefe és a hajvasaló között? Melyiket válaszd, melyik felel meg jobban az igényeidnek és a hajtípusodnak? Ha te is ezeken a kérdéseken rágódsz, akkor olvasd el a cikket, utána könnyen tudsz dönteni, hogy melyik lesz számodra a tökéletes választás.




Hajsimító kefe

Milyen hajtípushoz való?

A 3 különböző hőmérséklet beállításnak köszönhetően minden hajtípushoz használható. 150°C-on használd a vékonyszálú, könnyen kezelhető hajnál, 190°C-on a normál, vastagabb szálú haj esetén és 230°C-on ha a hajad kifejezetten nehezen kezelhető, makacs, göndör és/vagy vastag szálú.


Hogyan használd?

Szárítsd meg a hajad, fontos, hogy csak teljesen száraz hajon használható. Válaszd ki a hajtípusodhoz megfelelő hőfokot és fésülködj meg amíg felmelegszik a hajkefe. Miután már teljesen gubancmentes a hajad a kefével könnyedén, megakadások nélkül át tudod fésülni a tincseket. Lassan húzd végig a tincseken a Keratin Protect hajsimító kefét, az antisztatikus bevonatnak köszönhetően a frizura szöszmentes és sima lesz, a kerámia bevonat a könnyed siklást szolgálja. Emellett a keratinnal és mandula olajjal impregnált, kerámia bevonatos sörtéjű kefének köszönhetően a hajad nem sérül meg az egyenesítő fésülés során és az extra fényességet is ez biztosítja.

Milyen az eredmény?

Az eredmény természetesen egyenes és tartós, selymesen sima frizura.

Hajsimító

Milyen hajtípushoz való?

Minden hajtípushoz használható
, a megfelelő hőfok beállítással. A hajsimító vásárlásakor érdemes figyelemebe venni, hogy olyan eszközre essen a választásunk, ami speciális hőmérsékletérzékelő szenzorral rendelkezik, így folyamatosan ellenőrzi a haj nedvességtartalmát, és mindig a hajszálaknak megfelelő hőmérsékleten történik a haj formázása, legyen szó vékonyszálú, normál vagy vastag szálú, nehezen kezelhető hajról. Az Advanced Colour Protect hajsimító mindezt tudja, ráadásul sheaolajjal és UV szűrőkkel impregnált továbbfejlesztett kerámia bevonaton keresztül mikrokondícionáló anyagokat juttat be a hajszálakba, amelyek segítik megőrizni a haj színét, és fokozzák annak fényét.

  

Hogyan használd?

Teljesen száraz hajon használd, a legjobb eredmény érdekében oszd részekre a hajad és az alsó tincsektől kezdve haladj felfelé, lassan húzd végig a tincseken a hajsimítót.

Milyen az eredmény?

Az eredmény tükörsima, fényes és egyenes haj.
Tehát ha az igazi, szögegyenes hajat szereted, vagy alapból nagyon makacs és gubancos hajad van, akkor inkább a hajvasalók között nézz körbe, viszont, ha csak a hullámos, szöszösödő hajadat szeretnéd a lehető leggyorsabban természetesen egyenesre formázni, akkor a hajsimító kefét Neked találták ki.

TIPP: A Remington Keratin Protect, és Advanced Colour Protect kollekciók hajformázó eszközeit keresd az Extreme Digital üzleteiben és online.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.