Navigation Menu

Elbűvölő-romantikus frizura első randira


Az első randira képesek vagyunk órákon át készülődni, hiszen szeretnénk a lehető legjobb formánkat nyújtani. A ruha kiválasztása, az otthoni készülődés –fürdés, testápolás, manikűr, pedikűr, smink és végül a frizura. Ebben a bejegyzésben az utolsó mozzanathoz szeretnénk segítséget nyújtani, a teljes frizura elkészítés menetével.




Előkészület:

A frizura alapja, a gyönyörű lágy esésű loknikra épül. Ehhez jól fésüld ki a hajad és oszlass el rajta hővédőt. Ha a hajad gyorsan ki szokta rúgni a loknikat, akkor érdemes egy kis hajhabot belenyomkodni még mielőtt elkezdenéd formázni a hajad. Ne ess vele túlzásba, attól, ha sok hajhabot használsz csak „ropogós” lesz a hajad, a loknik nem lesznek tartósabbak.

Első lépés:

Jöhet az Advanced Colour Protect kúpvas, amivel nemcsak gyerekjáték a hajformázás, hanem az optimális hőmérsékleten történő hajformázó technológiával segít megóvni a hajad tartós fényét és vibrálását. A hajad felső harmadát ne formázd, csak az alsó része legyem hullámos, így nem terelődik el a figyelem a fonatról. Jobb és baloldalon különböző irányból kezdd el feltekerni a hajad a kúpvasra. Érdemes mindig kifelé tekerni az arctól, tehát a fejed bal oldalán jobb irányba kezdd el tekerni a tincset, a fej jobb oldalán pedig balra tekerj. Miután elkészültek a loknik hagyd kihűlni őket, ezalatt el is készítheted a fonatot.

Második lépés:

A választékodnál mindkét oldalon kezdj el készíteni egy francia fonatot. Hogyan csináld? Ahogy haladsz a fonattal, folyamatosan újabb tincseket vegyél hozzá oldalról, egymás felett keresztezve a tincseket. A haj felső harmadát fond csak be így, ahol korábban nem használtad a hajsütővasat. Figyelj rá, hogy a tincsek végig egyforma vastagságúak legyenek, és kellően lazára hagyd a fonatot.

Harmadik lépés:

Hátul, ahol összeér a két fonatod, rögzítsd őket hajgumival vagy hullámcsattal. Ezután kicsit húzkodd ki a szálakat a fonatból a dús hatás érdekében, arra figyelj, hogy ne legyen kócos, hanem esztétikus, egységes maradjon a fonat, semmiképp se essen szét. A kiálló szálakat a végén hajlakkal tudod „letapasztani”.

Negyedik lépés:

Fésüld ki a már kihűlt csigákat, amit a kúpvassal készítettél, így lány egymásba omló hullámokat fogsz kapni. Használj hajlakkot és/vagy hajfénysprayt utolsó simításként.

TIPP: Keresd a Remington Advanced Colour Protect kollekció hajformázó eszközeit az Extreme Digital üzleteiben és online.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.