Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @vandakovacs_ #REMINGTONLANY

#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, különleges lányt mutatunk be, akiket egy rendhagyó fotózásra hívtunk a Made in Helsinki hatalmas stúdiójába, egy gyártelep közepére.  A lányok szépségéről a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Remington Nagykövetünk, Vanda történetét!


Kovács Vanda 25 éves végzős fogorvostan hallgató. Az egyetemi évei kezdete előtt, az élete nagy részét a műkorcsolya határozta meg. Esztétikai sportról lévén szó már gyermekkora óta fontos volt számára a divat és a szépségápolás.

Vanda megjelenése letisztult, természetes és művészi. Múzsaként ihletett meg minket a ruhaválasztásnál, olyan ruhákat kerestünk, amiben ugyanúgy megvannak ezek a tulajdonságok. Így esett a választásunk egy Haute Couture darabra, ami valójában egy overál kikeményített anyagokkal és plisszírrel kombinálva. Kecses akár egy hattyú. Különleges ruhához különleges frizura jár, ezért Vanda gyönyörű, dús, félhosszú hajába PROluxe Beach Waves hajformázó segítségével lágy, marcell-hullám szerű loknikat készítettünk, majd egyik oldalról a másikra fésültük és egy díszes csattal tűztük félre. A megjelenés egy természetes hatású, „no makeup” sminkkel lett tökéletes.



A második szettnél erőteljesebb színt szerettünk volna használni maradva a természetes vonalon, így a barna mellett döntöttünk a föld színek közül. Ehhez illeszkedve létrehoztunk egy kartondobozokból álló falat, ahol Vanda szettje jól tudott érvényesülni. Letisztult, mégis modern összhatás a hálós szoknya és a rétegzett felső miatt. Hajban is egyszerű, mégis látványos megoldást választottunk, Hydraluxe Pro hajszárítóval szárítottuk, majd Hydraluxe Pro hajsimítóval tükörsimára vasaltuk Vanda haját, a frufru részt pedig két oldalra lakkoztuk, végül egy bordó rúzzsal tettük fel az i-re a pontot.




Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Újdonságunkat, a prémium Hydraluxe Pro hajformázó kollekciónkat pedig megismerheted itt!

 

Remington Beauty Team:

Koncepció és styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu

Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo

Smink: Torkos Rita @torkosrita

Fotó: Rácmolnár Milán @milanracmolnar

Helyszín: Made in Helsinki @made_in_helsinki


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.