Navigation Menu

Hydraluxe Pro hajsimító – Extra hidratáló védelemmel!

Ha eddig kerülted a hajvasalókat, mert féltél, hogy esetleg károsítod vele formázásnál a hajad, jó hírünk van. Az új Remington HydraLuxe Pro hajsimítót úgy alkották meg, hogy a lehető legbiztonságosabban egyenesítse ki a hajad, megőrizve annak egészségét, így mostantól nem kell kompromisszumokat kötnöd.


Mitől igazán egyedülálló ez a hajvasaló?

Tökéletes védelem a hajnak:

A HydraLuxe Pro hajsimító Hydracare párásító technológiájának köszönhetően simább, lágyabb és fényesebb lesz a frizurád, miközben a készülék által kibocsátott hűvös pára megóvja a hajad, így bármilyen hő által okozott sérülés nélkül tudsz formázni.*


Ápolás hajsimítás közben:

A fűtőlapokon található nedvességzáró kerámia bevonat minden átsikláskor mikrokondicionálókat juttat a hajadra a formázás közben és segít megőrizni a hajad nedvességének egyensúlyát, így egyenesítés után a hajad tökéletesen sima és ragyogóan fényes lesz.



Kezedben az irányítás:

Mindegy, hogy milyen hajtípussal rendelkezel, az 5 fokozatú digitális hőmérséklet szabályzóval személyre szabottan tudod használni a számodra legjobb beállítást és még attól sem kell félned, hogy használat közben véletlen elnyomkodod a hőmérsékletet, erről egy biztonsági zárókapcsoló gondoskodik.


Amikor a simítás tényleg egy végighúzást jelent a hajon:

A Hydraluxe Pro hajsimítóval a simítás tényleg egy áthúzást jelent a hajon (igen, még szuper göndör és makacs haj esetében is). A rugalmas lapok között egyetlen mozdulattal kisimul a haj, a precíz fűtési rendszernek és a hőmérséklet érzékelő technológiának köszönhetően pedig a hő egyenletesen oszlik el a fűtőlapok teljes felületén. Nem kell többször áthúznod ugyanazon a tincsen a hajsimítód, már elsőre tökéletesen sima lesz a végeredmény.



A kényelemre is gondoltunk:

A szuper hosszú 3 méteres kábellel nem kell bajlódnod, hogy vajon elérsz-e a konnektortól egy tükörig, vagy görnyedve kell egyenesítened a hajad. A hajsimító 15 másodperc alatt felmelegszik, a víztartály pedig elegendő vizet biztosít legalább egy teljes formázáshoz.


Nem vagy benne biztos, hogy kikapcsoltad a hajvasalót mielőtt elindultál?

Ne aggódj, a HydraLuxe Pro hajsimító beépített biztonsági kapcsolója 1 óra működés után automatikusan kikapcsolja a készüléket.



Ahogy te is látod, minden egyes pont a maximális biztonságot és kényelmet szolgálja, az új technológiának köszönhetően pedig nem kell félned a hő általi hajkárosodástól.

 

*a formázatlan hajhoz viszonyítva nem mutathatók ki egyéb sérülések a bekapcsolt Hydracare funkcióval 170 °C–on végzett hajsimítás során

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.