Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! @bredabiaa #REMINGTONLANY

#REMINGTONLANY sorozatunkban ismét 5, különleges lányt mutatunk be, akiket egy rendhagyó fotózásra hívtunk a Made in Helsinki hatalmas stúdiójába, egy gyártelep közepére.  A lányok szépségéről a Remington Beauty Team szakemberei, Szabó Evelyn fodrász, Torkos Rita sminkes és Komáromy Csillu stylist gondoskodtak. Ismerd meg Remington Nagykövetünk, Bianka történetét!


Bréda Bianka R&B, HipHop, Latin, Reggaeton és Moombathon dj. A zene mindig is fontos szerepet töltött be az életében, ezért választotta a dj pályát. 1 éve kezdett el dj-ként zenélni, de 8 éves kora óta énekel. Elvégezte a Bartók Béla Zeneiskola magánének tanszakát. Az iskolai koncerteken is szeretett kitűnni a hajkoronájával. „Kislány koromban gyönyörű, hosszú hajam volt! Gyermekmodell voltam, hozzászoktam ahhoz, hogy különböző frizurákat csináljanak nekem. Talán innen ered az is, hogy magamnak is imádom különböző hajsütőkkel formázni a hajamat. Volt időm megedződni, gyakorolni, hiszen 9 évig táncoltam különböző stílusokat, a versenyeken általában magunknak csináltuk a hajunkat.”




Bia igazi vagány csaj, a munkájából inspirálódva érdekes megoldásokat kerestünk a fotózáson a szettjeihez. A bulikirálynő lévén a partik elmaradhatatlan kiegészítője a diszkógömb, ezért is esett a választásunk egy kövekkel kirakott combcsizmára, ami ezt idézi meg. Az ékszer csillogó kövei, a ruha nyakkivágása pedig csak még jobban emelik a hangerőt. Bia haját Hydraluxe hajsütővassal hullámosítottuk, tarkón összefogott, laza copfot készítettünk, és apró kis tincseket hagytunk elől, hogy jobban hangsúlyozzuk gyönyörű arcvonásait. Tekintetét barnás szemhéjárnyalással emeltük ki, amihez erős pink színű rúzst párosítottunk.




Bia elsőre beleszeretett ebbe a különleges esőkabátba, amit választottunk neki, így nem volt kérdés, hogy ehhez csakis egy vizes hatású hullámos haj és smink dukál és egy kifejezetten ehhez kialakított fóliaháttér. A kontrasztot egy mocsárzöld irodai blézerrel és nadrággal teremtettük meg - Bia igazi fashionista: ha esik, ha fúj.

Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket, és az elkészült csajos, romantikus, vagány vagy éppen elegáns frizurádról szelfiket készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Újdonságunkat, a prémium Hydraluxe Pro hajformázó kollekciónkat pedig megismerheted itt!

 

Remington Beauty Team:

Koncepció és styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu

Haj: Szabó Evelyn @evelyn_szaboo

Smink: Torkos Rita @torkosrita

Fotó: Baksa Gábor @gaborbaksa

Helyszín: Made in Helsinki @made_in_helsinki

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.