Navigation Menu

Álomesküvő laza loknikkal


Egy nő életének az egyik legizgalmasabb napja, amikor összeköti életét a szíve választottjával. Ezen a napon mindennek tökéletesnek kell lennie, legyen az a megálmodott menyasszonyi ruha, a tökéletes cipellő, a csillogó ékszer csodák, egy álomszép smink és természetesen egy ellenállhatatlan hajkorona.


A legtöbb menyasszony a feltűzött kontyokat szereti, ám aki egy visszafogottabb ruhát választ, annak érdemes megmutatni, hogy a női haj, akár az egész megjelenésünk éke is lehet. Érdemes ilyenkor különböző csillámokkal, kövekkel, gyöngyökkel díszített hajdíszt választani, mellyel tovább fokozhatjuk a teljes összhangot. 

A mostani frizura elkészítéséhez a Remington Proluxe 4-in-1 Beach Waves hajformázót hívtuk segítségül, melyekkel laza loknikat készíthetünk akár 4 különböző stílusban is.


Első lépésként nagyon fontos, hogy teljesen simára és egyenletesre kifésüljük a hajat, melyhez érdemes kifejezetten erre a célra kifejlesztett samponokat, kondicionálókat és pakolásokat is használni. Utána jelöljük ki, hogy hol szeretnénk a fő választékot és kezdhetjük a hajformázást!


Következő lépésként a hajformázó segítségével ki kell választani, hogy definiált, laza hullámokat, beach waves vagy kócos hatású loknikat szeretnénk. Minél intenzívebb tartást szeretnénk elérni, annál aprólékosabban szét kell választani a tincseket, így egy oldalon akár 4-5 függőleges lépcsőt is kialakítva használhatjuk a sütővasat. 


Az elkészült frizurát tovább is gondolhatjuk, akár egy félkontyos megoldással, de a hosszú hajat nagyon dekoratívan lehet díszíteni, például egy ilyen hosszúkás, gyöngyökkel díszített hajdísszel, mely pont annyira fogja feldobni a menyasszony megjelenését, amennyire szükséges. 



A PROluxe 4-in-1 BeachWaves hajformázó Intelligens OPTIheat technológiájának köszönhetően - oda juttatja a hőt, ahol arra szükség van - így akár 24 órán át tartó hullámokat is készíthetünk vele. 

Goike Nóra



 

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.