Navigation Menu

Inspirációk fesztivál frizurára 1. - Fesztivál szez-ON

Végre beindult a nyári szezon és szerencsére idén is rengeteg lehetőségünk van élvezni a fesztiválok önfeledt hangulatát. Eldönteni, hogy melyik fesztiválra szeretnénk menni a könnyebbik feladat, azt viszont már nem egyszerű kitalálni, hogy mit viseljünk. 

Sokan nem tulajdonítanak ennek nagy jelentőséget, ám vannak fanatikus divatdiktátorok, akik szeretnének kitűnni a tömegből és ehhez mérten választják az outfittjüket is. Valószínűleg nem a legkényesebb ruhadarabok fognak előkerülni a szekrényből egy ilyen eseményre, de ha valami igazán különlegeset szeretnénk villantani, akkor bizony a kreativitásunkra is szükség lesz, ezért bátran használhatunk extrább anyagokat, flittereket, glittereket és merészebb sminkeket, kiegészítőket is.


Mi most egy klasszikusnak tűnő hajkoronát álmodtunk meg Nektek, amit extráztunk néhány színes flitterrel és egy vagányabb sminkkel, amiben a pink árnyalatok dominálnak. Ehhez a szetthez egy mutatós, szatén hatású zöld nadrágot, egy csíkos kötött felsőt és egy horgolt táskát párosítottunk, illetve egy szandállal egészítettünk ki, amit akár egy fehér sneaker is kiválthat. 

A hajat a Hydraluxe PRO hajszárító és egy körkefe segítségével készítettük el, azért is mondtuk, hogy ez igazából egy klasszikus hajformázási módszer. Ez a készülék lehetővé teszi, hogy gyönyörű loknikat készítsünk, anélkül, hogy a hő által sérüléseket okoznánk a hajunknak. 


A nedvességzáró kondicionálók segítenek a hajban lévő nedvesség tökéletes egyensúlyának megőrzésében, így a hajunk lágyabb, fényesebb lesz minden beszárítás alkalmával. A laza loknik elkészítése után leválasztottunk elől két tincset, majd hátrafelé két félcopfba felkötöttük a hajat. Ezután fixáltuk loknikat hajspray segítségével, majd felkerültek a flitterek és már indulhat is a partyyyy! 

Goike Nóra


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.