Navigation Menu

Legyél merész! - Esküvői frizura lépésről - lépésre

Ma már nem minden esetben kell ragaszkodnunk az esküvői hagyományokhoz, ezért a ruha, a kiegészítők és egy frizura stílusa is lehet sokkal merészebb. Ha valaki a vagányabb és elrugaszkodottabb megoldásokat kedveli, akkor a ruhához hasonlóan egy egyedibb frizura is dukál.


Nyugodtan választhatunk a habos-babos menyasszonyi ruhák helyett inkább egy extravagáns kosztümöt, amihez például nagyon jól illik egy emelt, fonatokkal díszített frizura. A következő step by step összeállításunkhoz a Remington Hydraluxe Volumising meleglevegős hajformázót választottuk segítségül, nézzétek meg, hogy milyen egyszerűen varázsolhatunk vele ellenállhatatlan hajkoronát.

Első lépésként a fejformánknak megfelelően osszuk el 3 részre - fent egy vastagabb, oldalt kb. 10-15 cm széles sávra - a frizuránkat. A kiválasztott oldalsó tincset kezdjük el lefonni elölről hátrafelé haladva, majd ideiglenesen rögzítsük hátul. Érdemes extra tartást biztosító spray-vel is fixálni a kész fonatot, hogy véletlenül se csússzon el.


Második lépésben végezzük el ezt a lefonást a másik oldalon is, majd rögzítsük össze mind a kettőt a fej hátsó részén hullámcsatokkal. Itt célszerű a hajunkkal megegyező árnyalatú csatokat választani, annak ellenére, hogy ezt majd a középső tinccsel el fogjuk takarni.


A harmadik lépésben lesz szükségünk a Volumising meleglevegős hajformázóra, mellyel a korábban leválasztott középső tincset fogjuk megemelni. A Hydracare technológia már alacsony hőmérsékleten formázza a hajat, miközben a nedvességzáró kerámiabevonat segít megőrizni a hajban lévő nedvesség tökéletes egyensúlyát. 


Ovális kialakításának köszönhetően utolérhetetlenül dús és ruganyos hajat lehet kialakítani vele. Először a tincs első részét érdemes megemelni, utána pedig finom mozdulatokkal lassan rásimíthatjuk a megemelt tincset a hátsó letűzésünkre. 


Függetlenül attól, hogy dúsítani szeretnénk a hajat, vagy könnyedén be akarjuk szárítani a frizurát, a Hydraluxe Volumising meleglevegős hajformázóval mindezt megtehetjük. A kombinált sörték megemelik a hajat, miközben a speciális ovális kialakítás lehetővé teszi a haj tövének megközelítését. A meleglevegős hajformázó 1200W-os teljesítményű, így erőteljes légáramlást biztosít ahhoz, hogy professzionális eredményt érhessünk el vele bármilyen frizura készítése esetén.

Goike Nóra


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.