Navigation Menu

4+1 ok, amiért érdemes otthoni IPL szőrtelenítő gépet vásárolni

Egy ilyen döntést nem hoz meg azonnal az ember. Sokat olvas a témában, összehasonlít, mérlegel és ez így van rendjén. Most számba vesszük azokat a szempontokat, ami miatt érdemes hosszas tépelődés után mégis beruházni egy otthoni IPL szőrtelenítő gépbe.


1. Tartós szőrmentesség, hosszan tartó simaság: több évre megszabadulunk a napi vagy heti szőrtelenítési procedúrától, s több évig élvezhetjük a szőrtelenség felbecsülhetetlen élményét!

2. Költséghatékony: A szalonok szőrtelenítő kezeléseihez képest az otthoni tartós szőrtelenítés lényegesen olcsóbb. És szintén olcsóbb a hagyományos szőreltávolító módszereknél, melyeknek csak ideiglenes a hatásuk.

3. Fájdalommentes, biztonságos: a villanófény max. 0,5 cm-es bőrmélységig jut el, ezért a kezelés fájdalommentes, s csak a szőrszálakra hat, tehát nem ártalmas a bőrfelületre vagy a szövetekre.


4. Kényelmes és diszkrét: otthonunk nyugodt falai között bármikor végezhetjük a tartós szőrtelenítési kezeléseket, kényelmesen, diszkréten, nem kell külső segítséghez folyamodni, nem kell idegenek előtt feszengeni.

+1. Jól nézünk ki: A nem kívánt szőr végleges eltávolítása sokunk vágya. Az IPL-es szőrtelenítővel nem csak tartósan eltávolítjuk a nem kívánt szőrt, hanem ezzel bőrünk is simává és bársonyossá válik. Az IPL fénynek sok egyéb számos pozitív hatása is van a bőrre. Csökkenti a pigmentfoltokat, szebbé, egészségesebben ragyogóvá varázsolja a bőrt, csökkenti a gyulladásokat, bőregyenetlenségeket.



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.