Navigation Menu

Hogyan használd a diffúzort?

A hölgyek szeretnek komplett hajszárítókat vásárolni, de a legtöbb esetben a doboz kibontása után a diffúzor feledésbe merül, aminek legtöbbször az az oka, hogy nem kapnak megfelelő leírást a helyes használatukhoz. Pedig ennek a kis kiegészítőnek a segítségével könnyedén adhatunk volument a hajunknak vagy akár kiemelhetjük vele a természetes fürtjeinket is. Most szeretnénk egy kis útmutatást adni, hogy hogyan lehet vele egyszerűen és könnyedén dolgozni. 


Mi is az a diffúzor?
A diffúzor egy tárcsa alakú, fogakkal ellátott tartozék, amelyet gyengéd szárításra, természetes fürtök elkészítésére vagy a gyökerek és a haj mennyiségének növelésére terveztek.

Hogyan működik?
A tárcsa alakú „csészébe” belelül a haj és szárítás közben segíti a göndör frizura kialakulását, míg a szálak a fürtök közé illeszkednek, hogy egyenletesen szárítsák őket.


Hogyan használd?
Hővédelem - A formázás előtt mindig használj hővédő sprayt a nedves hajadra, ezzel is segítve a hajszálak megóvását
Sebesség- és hőbeállítások - Ezután javasoljuk, hogy állítsd a hajszárítót alacsony/közepes hőfokra és alacsony sebességre, hogy gyengéden szárítsa a hajad. Ennek az az oka, hogy a túl sok hő túlhevítheti a hajat, és a túl sok légáramlás felborzolhatja azt, ezért az egyenletes eloszláshoz az optimális beállításokra van szükség.
Fürtök kiválasztása - Vegyél ki kisebb tincseket és óvatosan csavard be őket a diffúzorba, illeszd be őket a tárcsába és lassan dörzsöld őket száradás közben. - A göndörödés tartós megtartása érdekében javasoljuk, hogy kapcsold ki a hajszárítót, mielőtt egy új hajrészt választanál és hagyd egy picit kihűlni a választott tincset. Fokozhatod a hatást, hogyha szárítás előtt göndörödés segítő szérumot használsz, így a haj nemcsak stílusos, de fényes és egészséges hatású is lesz. 
Volumenizálás - Használd a diffúzort a fejtőnél, kezdd el masszírozni a hajat a fogakkal, és közben óvatosan forgasd el és emeld fel a tincseket. Így a diffúzor fejet fejjel lefelé megbillentve kell használni, a hajvégeket a diffúzorba helyezni, és fel-le emelni, hogy ezáltal extra volument tudjon létrehozni. A folyamat során hajtőemelő sprayt is érdemes használni és a végén fixálóval véglegesíteni az elkészült frizurát. 


Hogyan válaszd ki a megelelő hajszárítót?
Egy jó hajszárító és diffúzor rengeteget számíthat a fürtök megfelelő szárításánál és a volumen kialakításánál. A PROluxe You Adaptive hajszárító az intelligens StyleAdapt technológiájának köszönhetően megtanulja, beállítja és személyre szabja a hőmérsékletet az egyedi hajformázási igényeidhez. Fejlett gyémántkerámia bevonatú rácsozata gyémántrészecskékkel van ötvözve, mely biztosítja az egyenletes hőeloszlást szárítás közben. LCD kijelzőjének segítségével nyomon tudod követni a megfelelő beállításokat, így a végeredmény egy egész napon át tartó, 34%-kal egészségesebb szalonminőségű frizura elkészítése.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.