Navigation Menu

Aviana Rahl – Remington PROtect hajsimító teszt

Akinek göndör a haja egyenest szeretne, akinek egyenes a haja loknisat szeretne. Ez a mondás tipikusan jellemző rám is annyi kivétellel, hogy az én hajam hullámos, így én a hullámoktól szeretnék mindig megszabadulni. A Remington PROtect hajvasalóját használom néhány hete és igencsak meglepődve tapasztaltam, hogy micsoda technikai változáson mentek át a hajvasalók jó pár év alatt, az én kis őskori darabomhoz képest.


Őskori, mert kb. 6-7 évvel ezelőtt kaptam az első nóném hajvasalómat, ami jó ideje pihenő pályán van már! Lássunk ezt a mai szépséget, aminek a külső designja a tengert és a sellőket juttatja eszembe; csodálatosan néz ki és nagyon könnyű szerkezetű, hiszitek vagy sem, de táskába dobós. Egyébként most is éppen a kézitáskámban van, mert néhány óra múlva elindulok a régóta tervezett kirándulásomra és hajvasaló nélkül miért is indulnék el?! :) Ennek a simítónak az egyik különlegessége, szuper ereje, ahogy én hívom, az a HydraCare technológia. Hajvasalás közben a kis készülék hűvös párát fúj a hajamra, ezzel is azon dolgozik, hogy a haj hidratáltabb legyen. Egyfajta előkészítést végez a hajszálakon a simítólapon való áthaladás előtt. 

A promó videókban nagy gőzölést láttam, azonban az én kis készülékem szolidan adja ki magából a gőzzé alakított desztillált vizet. Úgy hiszem ez egy fontos kiemelendő. A vasaló hátoldalán lehet megtölteni a kis vizes tartályt és...hát nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy desztillált vizet csak 5 literes kiszerelésben kapni erre felénk. :) Élénk érdeklődést is mutatott az úr akinél vettem, hogy "Igeeeen, hajvasalóhoz kell?!" A vasalás utáni száraz és félig halott haj, amire én még a régi időkből emlékeztem, felejtős. Puha, élettel teli, rugalmas, fényes és szögegyenes. Néhány szóval így tudnám jellemezni azt a végeredményt, amit vasalás után érzek. Remek ez a készülék!


Ez így már magában is nagyon jó, de még van itt egy plusz szuper erő, mégpedig az, hogy a simító lapok különböző hajápoló olajokkal vannak bevonva. Keratin, argán-, és makadámia olajos kondicionáló bevonat van a lapokon, ezek tovább fokozzák a puha haj érzetét. Néhány perccel ezelőtt fejeztem be a hajvasalásomat és bárcsak megtapinthatnátok most a hajam! Ezek a plusz olajok tovább ápolják a hajamat, így egyéb hajápolót már nem is használok hajvasalás után. Többféle hőmérséklet beállítás közül választhatsz, 150 foktól egészen 230 fokig, de én úgy tapasztaltam ki, hogy a legoptimálisabb a 170 fok. Másodpercek alatt felmelegszik a készülék, utána csak megnyomom a kék gombot és indul is a hajformázás. Egy tincsen elegendő egyszer átmenni, már így is teljesen egyenes lesz a hajam és ez az állapot a következő hajmosásig kitart! :) 


Igazán lenyűgözött ez a készülék, remek hajegyenesítő. Könnyű a használata, nagyon szépen dolgozik és minden részletében azon van, hogy amit a nagy hőhatás 'elvesz', azt más módon visszapótolja a hajnak. A Remington PROtect oldalán még többet olvashattok róla.
Hogyan szoktad formázni a hajad?

Forrás: Aviana Rahl szépségblogger

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.