Navigation Menu

Szilvale Szilvuple - Remington PROtect hajszárító teszt

Egy sellő vagyok. Legalábbis annak érzem magam hajszárításkor.. :D Lehetőségem volt elsőként kipróbálni a Remington új PROtect kollekciójának a hajszárítóját, és higgyétek el, szerelmem igaz és rendíthetetlen! Eddig csupa-csupa olcsó, régi és egyszerű hajszárítóm volt, mielőtt Ő belépett az életembe, pont felmondta a szolgálatot az eddigi aldis darabom.. Minek köszönhetőek a heves érzelmek? Remek kérdés! 


A hajam olyan gyorsan szárad, mint eddig soha!
Ez a ThermoCare technológiának köszönhető, amitől lényegében a lehető legkevesebb hővel történő károsítással - azaz hűvös levegővel - szárítja – a bivalyerős „tüdejének” köszönhetően - ultra gyorsan a hajat!

Selymesebb haj a hajszárítónak köszönhetően?
Igen! Ez már számomra nagyon futurisztikus, de bizony ez a szerkezet még ápolja is a hajunkat hajszárítás alatt egy beépített, keratinnal, argán olajjal és a makadámia olajjal ellátott betétnek köszönhetően. Kicsit csalok, mert ennél szebben az életben nem tudnám megfogalmazni a dolgot:
„A hő hatására aktiválódó keratin, argán- és makadámia olajos kondicionáló elsimítja a hámréteget és még simább, ragyogóbb, élettel telibb hajat eredményez.”


Viszon’ hallásra madárfészek!
Ionok! Éljenek az Ionok! Nem elég a fenti két extra, ez bizony egy ionos hajszárító, és ez az ion kondicionálás megelőzi a hajszálak elektrosztatikus feltöltődését.
Összességében, Lányok.. Nem kell hajvégápolót használnom hajszárítás után!! Pedig az én hajam borzasztóan száraz tud lenni hajszárítást követően…
Forrás: Szilvale Szilvuple szépségblogger

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.