Navigation Menu

Keratinnal a szép és dús hajért formázás közben is

Samponok, balzsamok és pakolások. Ezek azok a termékek, melyeket rendszeresen használunk mi nők, nem is kis mennyiségben. És mit használunk még gyakran a tökéletes frizura reményében? Hajformázó eszközöket! Nem mindegy azonban, ezek a termékek mit tudnak.


Egy kis utánajárással rendkívül innovatív termékeket találhatunk magunknak, amennyiben fontosnak tartjuk hajunk védelmét hajformázás közben is. A samponoknál és pakolásoknál nem áll meg a folyamat, míg a frizura elkészül. Hiába használunk minőségi hajápoló készítményeket, ha hajformázás során kiszáradnak, esetleg megégnek hajszálaink. Töredezett, fénytelen és tartás nélküli hajunkat csak hosszadalmas kezelés után regenerálhatjuk, és a végeredmény sikeressége nem garantált. De odafigyelve és alaposan utánajárva, milyen hajsimítót, főnözőt, hajsütővasat és hajszárítót használunk, megóvhatjuk hajunkat az évek során.

Ehhez azonban tudnunk kell, hogyan is épül fel a haj szerkezete. A keratin nevű fehérje a haj fő építőanyaga. A keratin életünk során folyamatosan termelődik, de csak akkor, ha ezt a folyamatot nem akadályozzuk meg. Egyik oka a keratin termelődés csökkenésének az évek múlása. Ez egy normális folyamat. Másik oka, ha megborítjuk fejbőrünk, ezáltal hajhagymáink működésének egyensúlyát. Ez könnyen előfordulhat rossz minőségű, vagy nem hajtípusunknak megfelelő hajápoló készítmények rendszeres használatával. De éppen úgy felelőssé tehetőek a gyenge minőségű hajformázók is, melyek száríthatják, esetleg el is égethetik hajszálainkat.


A Remington egyik leginnovatívabb fejlesztése a Keratin Therapy termékcsalád, mely hajformázó eszközök a Keratin technológiát alkalmazzák az egészséges, erős hajszálak védelme érdekében. A technológia lényege, hogy a kerámia lapok keratinos mikro kondicionálóval vannak ellátva és hajformázás közben a kondicionáló a hajszálakon egyenletesen eloszlik, ami egészséges és bársonyos hajat eredményez. A simító lapba beépített hővédő szenzor segítségével pedig folyamatos visszajelzést kapunk a haj nedvességtartalmáról, a készülék így szabályozza az optimális hőfokot.

Sokan olyan frizurára vágynak, ami drasztikusan eltér eredeti hajszerkezetüktől, például, akinek göndör haja van, szeretne egyenes hajszálakat, és fordítva. Ma már ez sem lehetetlen, ráadásul mindeközben megóvhatjuk hajszálainkat a károsodástól, hajunk dús hatást kelt majd, legyen szó bármilyen frizuráról, mert a kertain technológia hajformázás közben is táplálja a hajszálakat.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.