Navigation Menu

Egyetlen trükk a csodásan hosszú és ívelt szempillákért

Sokszor és sok helyen lehet hallani róla, hogy a szempilla göndörítő mennyivel igézőbb tekintetet varázsol, szinte „kinyitja” a szemet. Ez így is van, határozottan érdemes beépíteni a reggeli sminkes rutinunkba, még akkor is, ha csak és kizárólag szempillaspirált használunk.


A hagyományos szempilla göndörítő használatát egy kis idő mire igazán kiismeri és megtanulja az ember, óvatosan kell nekikezdeni, nehogy becsípjük vele a szemhéjunkat vagy véletlen kitépjük vele pár pillánkat, kellemetlen élmény és nem is ez a cél. Szakszerűen használva viszont szédületesen ívelt pillákat készíthetünk vele, amik ezáltal hosszabbnak tűnnek, és lenyűgöző tekintetet varázsolnak.

Ennél már létezik egy modernebb és sokkal könnyebben használható eszköz is, ez a Remington REVEAL fűtőszálas szempilla göndörítő. A használata annyira egyszerű, mint egy szempillaspirálé, csak futtasd végig a szempilláidon és a készülék egyből gyengéden göndörít és szétválasztja a pillákat. Más göndörítővel ellentétben nem csípi be vagy húzza meg a pillákat és a meleg hatására az íveltség is tartósabb. Ráadásul a szempilla göndörítőhöz tartozik egy beépített világítással rendelkező csipesz, hogy a készlet segítségével kiemelhesd az igéző tekinteted!


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.