Navigation Menu

Melegíthető hajcsavaró használata 5 egyszerű lépésben

Lágy hullámos, tökéletesen kidolgozott, vadul tupírozott – a loknik lenyűgözők bármelyik formájukban. Míg a melegíthető hajcsavarók, a hajsütővas és a vékony hajcsavarók a megzabolázott loknikról gondoskodnak, a vastag hajcsavarók csupán könnyed lendületet varázsolnak a hajba. Máris kedvet kaptál a loknikhoz? Néhány lépésben bemutatjuk, hogyan tudsz melegíthető hajcsavarók segítségével drámai hullámokat kreálni.


1. Az első és egyben legfontosabb lépés, hogy alaposan fésüld ki a hajad, ne maradjon benne egyetlen gubanc sem, hiszen ha nem fésülöd ki, akkor a csomó bele fog akadni a hajcsavaróba, amikor megpróbálod kiszedni a hajadból, és tönkreteszi a hullámokat.

2. Mielőtt még feltekernéd a hajad a csavarókra, minden egyes tincsre használj a kedvenc hajformázódból, így tartósabbak lesznek az elkészült fürtök. Viszont ne ess túlzásba sem, nem összetapadt, ropogós fürtöket akarsz látni végeredménynek.

3. Helyezd a hajvégedhez a csavarót és onnan kezd el felcsavarni a tincset. Fontos, hogy szorosan a csavarón tartsd a hajadat, különben elmozdulhat és kócos lesz a végeredmény.

4. A hajcsavaró szettekben különböző átmérőjű csavarókat találsz. A kisméretűekkel szorosabb fürtöket, míg a nagy csavaróval laza, nagy hullámokat készíthetsz. A hatás sokkal természetesebb lesz, ha különböző méretű csavarókat használsz.

5. Ha sikerült szépen feltekerned a hajad, helyezd a csipeszt a csavaróra, majd várd meg, amíg teljesen megszárad a hajad, vagy ha száraz hajon kezdted, akkor várd meg, amíg ki nem hűlnek a csavaróval együtt. Miután kiszedted a csavarókat egy kis hajlakkot permetezz a hajadra, majd az ujjaiddal fésüld át a tincseket, így a loknik nem esnek szét.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.