Navigation Menu

3 tipp a kipattogás ellen

Borotválkozás után küzdesz az érzékeny, kipattogott bőröddel? Vesd be ezeket a trükköket, segíteni fognak!




1. Készülj elő a borotválkozásra!

Ha már korábban mondták neked, hogy forró zuhany után borotválkozz, akkor minden bizonnyal nem egy kezdőhöz volt szerencséd. A gőz megnyitja a pórusokat, így könnyebben tisztulnak, ezzel együtt a szőrszálakat is felpuhítja. Ha nincs már időd zuhanyozni borotválkozás előtt az arcmosást semmiképp se hagyd ki, ezzel máris rengeteget tettél a kipattogás ellen.

2. Tiszta eszközöket használj!

A borotvád, az arctisztító készülék feje és a kezeid is mind-mind potenciális baktériumforrások. Ezért is olyan fontos, hogy mindent alaposan moss el és szárítsd meg mielőtt újra használatba vennéd, hiszen a bőröddel érintkezve fertőzésekhez vezethet.

3. Használj elektromos borotvát!

Ha a pengés borotvától minden alkalommal kipattogsz érdemes megfontolnod, hogy elektromos borotvára válts. A rezgőkéses és a körkéses borotvák esetében is megkíméled a bőröd, hiszen nem ér hozzá a penge, így az irritáció esélye jóval kevesebb. Plusz ezeket a készülékeket jóval gyorsabb és könnyebb használni, mint a hagyományos borotvákat.

Bizonytalan vagy, hogy rezgőkéses vagy körkéses borotvát használj? Végezd el tesztünket, és találd meg a számodra megfelelő borotválkozási módot! 

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.