Navigation Menu

Ettől a 3 lépéstől lesz egyenletes az önbarnító

Ahogy egyre többet süt a nap és melegszik az idő, előkerülnek az egyre kevesebbet takaró ruhák és megnő az igény a barna bőrre. Ilyenkor vetik be a legtöbben az önbarnítókat, ezzel a 3 tippel elkerülheted a foltos végeredményt:


1. Gondos előkészület

Kivételesen fontos, hogy alaposan felkészítsd a bőrt az önbarnító felvitelére. Teljesen mindegy, hogy mit írnak a terméken, a végeredmény sokkal szebb lesz, ha a használat előtt bőrradírral vagy testkefével eltávolítod az elhalt hámsejteket a bőrödről. Legyél különösen alapos, a kritikus területen főleg, ez a könyök, térd, lábfej és boka környéke. A legkönnyebben és leggyorsabban egy testkefével tudod ezt elintézni a zuhany alatt.

2. Hidratálás

Miután megszabadítottuk magunkat a fölösleges hámsejtektől jöhet a hidratálás, hiszen száraz bőrre kenve nem mutat olyan szépen az önbarnító. Itt is kulcsfontosságú az alaposság, ne maradjon ki egy terület sem, a könyök, térd, lábfej területein pedig jó alaposan masszírozzuk be a hidratálót. Az önbarnítót akár egy géles, könnyen felszívódó testápolóval is keverhetjük, de ekkor is ajánlanám, hogy előre hidratáld a könyök, térd és lábfej bőrét.

3. Használj kesztyűt!

Egy önbarnítóhoz való kesztyűvel megkönnyíted a saját dolgod, hiszen amellett, hogy elkerülöd vele a sárga foltokat a tenyereden és az ujjközökben, szépen és egyenletesen lehet eloszlatni vele az önbarnítót. Az önbarnító felvitele nem igényel különleges technikát, egyszerű körkörös mozdulatokkal oszlassuk el a bőrön, ügyelve arra, hogy egy terület se maradjon ki és mindenhova jusson az önbarnítóból.

Eszti - Makeup On A Budget blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.