Navigation Menu

Így készülj fel a borotválkozásra!

Az érzékeny bőr a férfiak körében is megnehezíti a hétköznapokat. Piros, égő érzet, kipattogott bőr borotválkozás után? Ne utólag kezeld, hanem a probléma megelőzésére koncentrálj!





A Remington RECHARGE elektromos arctisztító készüléket kifejezetten férfiak számára tervezték. Különböző tartozékfejek segítenek a borostás bőr tisztításában, illetve felkészítik a borotválkozásra az arcbőrt. A készülékhez 3 tartozék fej jár, a normál kefe a napi mélytisztításhoz ajánlott a szennyeződések eltávolítása és a bőr regenerálása céljára, míg a bőr-, és borosta opció az arcszőrzet puhításához ideális. Végül a borotválkozás előtti kefe élénkítő masszírozó hatása megpuhítja a borostát, és előkészíti a bőrt a borotválkozáshoz.

Az arc tisztításával és masszírozásával az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket eltávolítjuk, a vérkeringés felpezsdül, felpuhul a borosta, így jóval kisebb az esély a gyulladásra a szőr újranövése következtében.

Ha egyáltalán nem bírja a bőröd a borotvát, akkor a borostát neked találták ki. Egy megfelelően ápolt borosta nem kelt igénytelen hatást, sőt, férfiasabb megjelenést kölcsönöz, csak ne felejtsd el rendszeresen, 2-3 naponta visszavágni.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.