Navigation Menu

Made in Beauty – Remington REVEAL elektromos arctisztító teszt

Lehetőségem adódott kipróbálni ezt a csodaszép kis Remington REVEAL szépségápolási segédeszközt (miiicsoda elnevezés :D), plusz a hozzá külön megvásárolható bőrradír fejet is. Nagyon örültem neki, mert bár van itthon két arctisztító kütyüm is, vagyis pontosabban mindkettő egy bizonyos szőrtelenítő termék szettjének - Braun Face 810 és Braun Silk-Épil 9 Skin SPA - része volt, de egyik sem speckó, kimondottan arcápolásra "szakosodott" készülék. Arra viszont szuperek voltak, hogy megtapasztaljam az ilyesfajta arctisztítás élményét. Viszont most egy igazán komoly darabbal volt dolgom, lássuk miket tapasztaltam:


Először is néhány fontosabb infó a Remington REVEAL FC1000-ről:
Karcsú és kényelmes fogású, akkumulátorral működő készülék, amit egy feltöltéssel akár 30 alkalommal is használhatunk, még zuhanyzás közben is! 3 különböző fej tartozik hozzá, - egy normál, egy szenzitív és egy masszázs fej -, ezek levehetőek, teljes egészében moshatók, így a tisztításuk egyszerű és gyors.

Kefés fejét kettős funkció jellemzi: forgó és vibráló technológia, ami optimalizálja a tisztítóeljárás hatását. Továbbá 1 perces időzítővel van ellátva, ami 20 másodpercenként finoman pulzálva figyelmeztet az arc egyik területéről a másikra történő áthelyezésre. A 3 terület - az arc jobb és bal oldali része, és az orr/homlok  - megtisztítása után a készülék automatikusan kikapcsol. 3 sebességfokozat közül választhatunk igényeinknek megfelelően. A 3 fokozat váltását LED világítás is jelzi, de használata közben is LED világít a fej körül. A készülék igen alaposan, hatékonyan, de mindemellett gyengéden tisztít, sokkal jobban, mintha a kezünket használnánk erre a célra. Kiválóan eltávolítja a pórusokból a szennyeződéseket, sminkmaradványokat, eredményeképp az arcbőr tiszta, felfrissült és megújult lesz, mintha teljesen kicserélték volna! A REVEAL mellett már kapható a RECHARGE FC2000, amit kifejezetten férfiak számára fejlesztettek ki. Az ő arcbőrük ápolása is ugyanolyan fontos, nagyon jó fej a Remingtontól, hogy rájuk is gondoltak :)

A szett tartalma továbbá egy vízhatlan, kényelmes neszesszer a készülék tárolásához, illetve egy töltő állvány is. Külön megvásárolható hozzá egy bőrradír kefe fej kb. 2500Ft-os áron!


A készülékről:
Kezdjük a vízhatlan, hófehér neszesszerrel, ami igazán praktikus, kényelmesen elfér benne minden REVEAL tartozék és maga a készülék is, aminek formája egyszerű és kecses, a mentazöld részletek egy kis frissességet adnak neki, a csillogás pedig egy leheletnyi nőiességet. Igazán csinos darab. "Megáll a saját lábán is", de a csúszásmentes töltő talpa biztosabb alapot ad neki. Ha már töltő, szerintem a legjobb dolog, ami egy ilyen készülékkel történhet. Az első kettő hasonló terméknél ki nem állhatom az elemes megoldást, miiiiiiindig bénázok a cserével, vagy szét se bírom szedni a cseréhez vagy nincs elem itthon :'D bhaa,  inkább hagyom a fenébe. Ennél viszont csak bedugom az állványba a zsinórt majd a konnektorba, és a 3 kis LED lámpa ütemes felvillanása jelzi, hogy töltődik.

Egyébként a 3 LED lámpa helyén találhatóak a fokozatok jelölései is. Értelemszerűen az egy pontocska a leglassabb - én ezt kedvelem a legjobban - és így a legcsendesebb is, a két és a három pont már gyorsabb mozgást produkál és hangosabb is, így már nem annyira spa élmény a használata számomra :D, de tény, hogy ezen a két fokozaton még intenzívebben dolgoznak a fejek. A készülék bekapcsolása és a fokozatok váltogatása egyszerű gombnyomásra történik, viszont ha használat közben ki szeretnénk kapcsolni, mert éppen közbejött valami, ami miatt nem folytathatjuk az arctisztítást, akkor végig kell nyomkodni a 3 fokozatot, majd még utoljára megnyomni és csak akkor áll le. Ez néha kicsit zavaró, és számomra az egyetlen negatív tulajdonsága, de szerencsére hozzászoktam, vagy gyakorlom a türelmet és megvárom, míg lejár az arctisztító program és kikapcsol magától :D, a közbejött dolgok pedig megvárnak. 


A cserélhető fejek:
Térjünk rá a fejekre, amiből hármat alapból tartalmaz a szettünk, egyet pedig külön lehet megvásárolni. Nagyon szimpatikus, hogy mindegyikhez jár rájuk pattintható átlátszó kupak, ami védi őket a szennyeződésektől, de hagyja őket szellőzni is. Mint a leírásban is szerepel, az összes fej levehető és teljes egészében mosható. Lássuk őket részletesebben:

Normál fej:
Napi tisztításra ajánlott, normál és kombinált, olajos bőrtípus esetén. Puha, közepesen vastag, rugalmas sörtékből áll, amik elég tömötten, sűrűn vannak elhelyezve a fejen. Igazán kellemes és hatékony vele a tisztítás. Finoman radírozza is a bőrt és eredményül sima, selymes arcocskát kapunk. 3 havonta ajánlott cserélni.

Szenzitív fej:
Szintén mindennapos használatra ajánlott érzékeny bőr esetén. Ez az én egyik kedvencem! Szálai alapból vékonyak, de a vége felé még inkább elvékonyodnak.  Eeeszméletlenül puhák, mint a cicabunda, nincsenek túlságosan sűrűn elhelyezve. És hiába ilyen kis gyengéd és ennyire nyugtató, jól eső érzés vele dolgozni, nagyon is alaposan tisztít, szintén pihe-puha , selymes arcbőr az eredmény vele. 3 havonta ajánlott cserélni.

Masszázs fej:
Hetente 2-3 alkalommal ajánlják. Legkiválóbb fakó, fáradt bőr tisztítására és revitalizására. A pici, rugalmas gumi sörték nagyon finom radírként működnek, amik alaposan tisztítanak is, de kiválóan belemasszírozzák a bőrbe az arctisztítót, a szérumokat, arckrémeket. Én utóbbi műveltre nagyon imádom, mivel miközben dolgozza a bőrömbe a terméket, felpezsdíti a megfáradt arcomat, beindítja a vérkeringést, sokkal hatékonyabbnak érzem ezután a rávitt krémeket, elképesztően rugalmas, puha bőrrel ébredek reggel. 3-6 havonta ajánlott cserélni

Hámlasztó fej | külön megvásárolandó:
Heti 1 alkalommal ajánlják. A bőr alaposabb tisztítását, a felső felhalt hámréteg eltávolítását finom, hatékony beavatkozással éri el. Lágy, sima és egészségtől sugárzó bőrt eredményez. Én is voltam már úgy, hogy azt a radírozást éreztem hatékonynak, aminél éreztem, hogy dolgoznak a szemcsék, olykor nem is kicsit :/...pedig egyáltalán nem a szemcsék "durvaságán" múlik a hatékonyság, sőt, sokszor ezek mikro-sérüléseket okoznak a bőrön, felsértik, és több kárt okozhatnak, mint hasznot. Ezért kimondottan örültem, hogy ez a fej egyáltalán nem durva! Vastagabbak a szálai ugyan és elég tömött is, de nem okoz irritációt, nem kellemetlen a használata, mégis csodásan és szuper-alaposan tisztít. A T-zónámon alkalmazom előszeretettel, mert itt érzem a leghatékonyabbnak. Abszolút érdemes külön is beszerezni! 6 havonta ajánlott cserélni.


A tapasztalataim:
Több hete használom az esti rutinomba beépítve, a szemsminkem eltávolítása után, ugyanis itt még a szenzitív fejet sem használom bármennyire puhák és gyengédek a sörtéi - és egyelőre a Mádara mélytisztító habzó arclemosójával tisztítom az arcom, de tervezem lecserélni, mert valahogy nem kedvelem ezt a habos formulát, mintha kicsit szárítana. - Fontos megemlítenem a bőrtípusomat is, ami vízhiányos, kombinált, mitesszeres a T-zónában, pattanások is előfordulnak olykor és ha valami nem tetszik neki simán kipirosodik, szóval hurrá :D, volt min tesztelni azt hiszem.

Először is: hozzá kellett szoknom az 1 perces "zónázásokhoz", mert én simán elidőztem tovább egy-egy területen, és csak azt vettem észre, hogy még az arcom felével sem végeztem, de már ki is kapcsolt :D. Azóta persze kitapasztaltam hogyan jó nekem. Igazából sokszor gondoltam kevésnek ezt az időt, de mindannyiszor bebizonyosodott miután áttöröltem az arcom micellás vízzel, hogy nem maradt rajta SEMMI. Se kosz, se szösz, se semmi.

Miközben dolgozik, váltogatja a pulzálást, a sebességet. Iszonyú hatékonyan tisztít, valóban nagyon-nagyon alapos, végigsimítom az arcom és egységes a bőröm felülete, nem érzek száraz részeket, csak puhaságot és selymességet. Ez az alapos tisztítás azért is remek, mert a rávitt szérumok, arckrémek, permetek, pakolások sokkal jobban beivódnak a bőrbe és nem az elhalt hámsejtek nyelik el a hatóanyagok nagy részét. Ezért is hoz ennyire látványos eredményeket a használata. Márpedig egy ragyogóan tiszta, hidratált, élettel teli arcbőr önmagában is gyönyörű és önbizalmat ad, de a rá felvitt termékek is mérföldekkel szebben mutatnak. Én már el sem tudom képzelni az arctisztítást nélküle! Abszolút ajánlani tudom annak, aki egyúttal új arcbőrt is szeretne magának :D


A fenti teszt is tökéletesen szemlélteti a REVEAL arctisztító hatékonyságát.
1. kép: lealapozott narancs
2. kép: kézzel tisztítás a Mádara habzó arclemosójával
3. kép: REVEAL arctisztító normál fejjel + Mádara habzó lemosó

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.