Navigation Menu

Ragyogó fehér, egészséges fogakra vágysz? Megérkezett a Remington SONICFRESH TOTAL CLEAN fogkefe!

A Remington egyedülálló Sonic Pulse technológiája mélyen a fogközökbe és az ínyvonalra juttatja a folyadékot, így biztosít láthatóan tisztább fogakat, egészségesebb ínyt és fehérebb mosolyt.  A SONICFRESH TOTAL CLEAN más, mint a többi elektromos fogkefe, a segítségével elérhető dinamikus mélytisztítás természetes fehérséget biztosít. Kényelmes és egyszerű használhatóság jellemzi, könnyű súlya, karcsú kivitele, töltőállványa, 3 db kefés feje és tartós akkumulátora a fogmosásra vonatkozó összes elvárást kielégíti. Praktikus tartótáskájának köszönhetően a készüléket könnyedén és kényelmesen szállíthatod utazás során.


Sonic Pulse technológia

A Remington SONICFRESH TOTAL CLEAN továbbfejlesztett tisztító technológiája teljesen megkülönbözteti a készüléket a többi fogkefétől. A Sonic Pulse technológia lenyűgöző, percenként 31,000 tisztítómozdulat elvégzésére képes! És ha még ez sem lenne elég, akkor a dinamikus mélytisztítás használatával a természetes fehérséget is elérhetővé teszi számodra. Továbbá három tisztítási üzemmód segítségével teljesen személyre szabhatod a fogmosási rutint - a "Masszázs üzemmód" kiválasztásával a fogíny stimulálható, a "Szenzitív üzemmóddal" kíméletesebb tisztítás végezhető, míg a "Tisztító üzemmód" a mindennapos hatékony mélytisztításra használható. 


Ügyes és karcsú

Ergonomikus, karcsú, kék színben irizáló dizájnjának köszönhetően a Remington SONICFRESH TOTAL CLEAN kényelmesen kezelhető, teljesen kézre álló és kifejezetten könnyen használható fogkefe.

Az akkumulátor töltésének nyomon követésére beépített LED jelzőfényes gyűrű szolgál. Töltés közben vörösen világit, teljes feltöltöttség esetén kék színű, illetve vörös villogással jelzi, ha tölteni kell a készüléket – így nem érhet kellemetlen meglepetés, hiszen időben kapsz visszajelzést a hátralevő használati időről.

Mindezek mellett ez a fogkefe professzionális 2 perces időzítőt és 30 másodperces intervallum időzítőt is tartalmaz a fogaid alapos tisztításának és az ajánlott optimális fogmosási idő betartásának biztosításához. A 30 másodperces intervallumidőzítő jelzi, amikor a fogsor egynegyedének tisztítási ideje lejárt, és figyelmeztet a következő negyedre való áttérésre, ezzel mindenütt biztosítva az egyenletes tisztítást.


Tartós hatás

A Remington SONICFRESH TOTAL CLEAN fogkefét gyors, kényelmes töltést lehetővé tevő praktikus töltőállvánnyal szállítjuk. A tartós akkumulátor ténylegesen akár két hetes üzemidőt is képes biztosítani. Ha kifutnál az időből, akkor a gyorstöltő funkció csupán egy órányi feltöltéssel két napig tartó energialöketet biztosít, ami különösen hasznos, ha az utolsó pillanatban csomagolsz össze a hétvégi programodhoz. Ezt a modellt 3 db kefés fejjel szállítjuk, az egyes fejek könnyen azonosíthatók eltérő (piros, kék és sárga) színű gyűrűjükről, így az egész család ki tudja használni ennek a fejlett tisztító rendszernek az előnyeit.

Könnyed szállítás

Hogy utazás közben is fenntartható legyen a tökéletes dentális higiénia, ezért a Remington SONICFRESH TOTAL CLEAN fogkefét hozzávaló higiénikus tartótáskával szállítjuk. Könnyűsúlyú kivitelének és tartós akkumulátorának köszönhetően ez az elektromos fogkefe valóban megbízható útitársad lehet.



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.