Navigation Menu

Herczeg Hajnalka - Tiszta arcbőr pillanatok alatt Remington REVEAL arctisztító készülékkel

Az utóbbi időben népszerűek lettek a különböző arctisztító készülékek, és már én is nagyon kíváncsi voltam, hogy ezek tényleg működnek-e. Így nagyon megörültem, amikor kaptam egy lehetőséget, hogy kipróbáljam a Remington REVEAL arctisztító készülékét


Legfontosabb tudnivalók a készülékről:

3-féle fej tartozik a készülékhez: egy normál, egy szenzitív és egy masszírozó fej. Ezen kívül még egy külön radírozó kefe is beszerezhető hozzá. Nagyon könnyen lepattinthatóak, így kényelmesen tudjuk tisztítani és tárolni is őket. 3 sebességfokozat közül választhatunk. A készüléket 1 percig ajánlott használni, ez idő alatt végigmegyünk az arcunk egész felületén. 20 másodpercenként jelez a készülék, hogy áttérhetünk egy másik részére az arcunknak. 6 óráig kell töltenünk ahhoz, hogy teljesen feltöltődjön, ezután 30 percig tudjuk használni, vagyis 30 alkalomra (kb. 1 hónapra) elegendő.

Már az első alkalommal érezni lehet, hogy sokkal alaposabban tisztíja az arcbőrt, mintha csak vattakorongot vagy a kezünket használnánk. A készüléket naponta egyszer ajánlatos használni. Én az esti arcápolási rutinom részeként szoktam használni, mert a nap végére több szennyeződés gyűlik össze az arcunkon, mint egy éjszaka alatt. Krémes, géles, habos, tejes állagú arctisztító készítményekkel tökéletesen működik. Ha a normál vagy az érzékeny arcbőrre való fejet használjuk napi szinten, egyáltalán nem ártunk vele a bőrünknek, mert nincs olyan durva radírozó hatása, hogy károsítanánk vele az arcbőrünket. Persze, mindenki az arcbőrének és igényeinek megfelelő alkalommal használja, ezt ki kell tapasztalni. Néhány esetben, viszont nem ajánlatos a tisztító kefét használni: leégett arcbőr, nyílt seb, bőrbetegségek, bőrfertőzések, aktív pattanásosság.


A készülék vízálló, tehát zuhany alatt is bátran használhatjuk, viszont tilos víz alá meríteni. Ideális utazáshoz is, ugyanis minden fejhez tartozik védőkupak, és kapunk egy csinos kis neszesszert is, amibe kényelmesen vihetjük magunkkal. Ha csak otthon használjuk, akkor pedig a töltő állványon tárolhatjuk.

Összességében én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a kis készülékkel. Ha Ti sem szerettek hosszú perceket az arctisztítással tölteni, és tiszta, puha arcbőrt szeretnétek, mindenképpen próbáljátok ki.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.