Navigation Menu

Krémesen szép az élet - Kell-e nekem elektromos fogkefe?

Ami azt illeti, némileg szkeptikus voltam az elektromos fogkeféket illetően, de vagyok annyira vállalkozó szellemű, hogy ne adjam fel egy rossz élmény után. Nagyjából ezer éve megvan az Oral-B nem tudom melyik fogkefém, tudjátok, amit minden drogériában lehet kapni. A forgófej kecsegtetően hangzott, de akárhogy igyekeztem szeretni, végül a szekrényben végezte.


Még március elején érkezett tesztelésre a Remington SonicFresh Total Clean elektromos fogkefe, ami percenkét 31.000 tisztítómozdulat elvégzésére képes, így elvileg a nehezen elérhető helyekről is hatékonyan távolítja el a szennyeződést.

A lényeg, hogy ez tehát önmagában rezeg, sokkal jobban hasonlít egy hétköznapi fogkefére, ami így utólag nekem jobban is tetszik, mint a forgófej. Lévén három tisztítási üzemmód közül választhatunk, nem kell cserélgetni a fejeket.

A “Masszázs üzemmód” kiválasztásával a fogíny stimulálható, a “Szenzitív üzemmóddal” kíméletesebb tisztítás végezhető, míg a “Tisztító üzemmód” a mindennapos hatékony mélytisztításra használható. Nekem leginkább a Szenzitív tetszik, de ne szaladjunk ennyire előre!


Amikor először bekapcsoltam, konkrétan megijedtem az intenzitásától és valami egészen más jutott róla eszembe. Hihetetlenül erőteljes kis masina, én pedig rosszul (teljesen merőlegesen) tettem a fogaimhoz, mire ő szinte lepattant róluk. Na, gondoltam ennyit az elektromos fogkefékről és ezt is betettem a fiókba. Másfél hét múlva végül nekifutottam újra, azóta pedig minden nap használom, egyszerűen csak ki kellett tapasztalni a működését.

Maga a fogkefe pillekönnyű, egy töltéssel nagyjából két hétig is bírja, ami azért jó, mert a kis tokjában utazáshoz is tökéletes.

Összességében, míg az Oral-B nagy csalódás volt, egyáltalán nem éreztem hatékonynak és őszintén nem is értettem miért jó ez nekem, addig a Remington tényleg remek darab. Erőteljes, mégis kíméletesen tisztít, még az én érzékeny ínyem sem sérült vagy vérzett egyszer sem, ezután olyan béna elővenni a hagyományos fogkefémet.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.