Navigation Menu

Oh My Brush – Remington SonicFresh elektromos fogkefe teszt

Március eleje óta használom az új Remington SonicFresh Total Clean elektromos fogkefét, amit ma szeretnék nektek is bemutatni. Kezdeném a történetet azzal, hogy tavaly év végén kértem a születésnapomra egy elektromos fogkefét (forgófejes), de a kezdeti lelkesedés hamar elszállt. Talán ezért is voltam annyira kíváncsi arra, hogy mennyire fog beválni egy más működési elven alapuló eszköz.


Fogkeféről nem szokás ilyet mondani, de a külseje szerintem gyönyörű: csinos forma, harmonizáló színek, ergonomikus design és még sorolhatnám. A dobozban találunk természetesen egy töltőállványt is, de ehhez jön még egy tok, ami utazáshoz nagyon jól jön. Nekem rendkívül szimpatikus, hogy három különböző tisztítási üzemmód közül választhatunk: a "masszázs üzemmód" kiválasztásával a fogíny stimulálható (ettől tartottam, de tényleg nagyon kellemes), a "szenzitív üzemmóddal" kíméletesebb tisztítás végezhető, ami érzékenyebb fogakkal és ínnyel rendelkezőknek megváltás, végül pedig a "tisztító üzemmód" segít a fogak mindennapos mélytisztításában.


A gombok segítségével egyszerűen váltogathatjuk az üzemmódokat, nem kell tehát fejet cserélni, ha normál tisztításról váltanánk kíméletesebbre. Szerintem ez az egyik főbb oka annak, hogy a másik fogkefével ellentétben ez nem áll a polcon, hanem használom is. Az időzítőnek hála tudjuk, hogy mikor kell a fogsor következő részére vándorolnunk, a SonicFresh Total Clean technológia segítségével pedig a fogkefe a nehezen elérhető helyekről is eltávolítja a lepedéket, hiszen percenkét 31,000 tisztítómozdulat elvégzésére képes.


Az akku 2 hétig is bírja a kiképzést, így május végén viszem is magammal Magyarországra, mert tényleg hihetetlenül sokáig bírja újratöltés nélkül. Egyébként ez nincs a leírásban sehol, de a fogkefe formája kiváló: a funkciók bekapcsolása nélkül is szeretem használni, mert nagyon jól tisztít már magában is.

Úgy gondolom, hogy a Remington SonicFresh Total Clean elektromos fogkefe azért szimpatikusabb nekem, mert közelebb áll a hagyományos fogkefékhez, hiszen ennek a feje nem forog, hanem rezeg, hogy még alaposabban tudja a fogakat tisztítani. A három funkciónak hála pedig személyre szabható a használata, nem kell a különböző fejek közül válogatni és cserélni azokat, egyszerűbb vele az élet.:-)



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.