Navigation Menu

Hatalmas szemek pár lépésben

Túl kicsinek találod a szemeidet, vagy egyszerűen csak azt szeretnéd, ha még nagyobbnak látszanának? Néhány egyszerű trükk segítségével gyönyörű, igéző tekintetet varázsolhatsz magadnak.

 Hatalmas szemek pár lépésben


1. Használj fehér vagy világos testszínű szemceruzát a vízvonaladon! A szemed ettől optikailag nagyobbnak és frissebbnek fog tűnni. A bézs ceruzával természetesebb a hatás, a fehérrel csak óvatosan.

2. Használj szempillagöndörítőt! Méltánytalanul keveset beszélünk erről az eszközről, pedig ez a régi trükk szuperül működik. Ha szempillagöndörítőt használsz, spirálozás előtt az megnyitja a tekintetet, ezáltal nagyobbnak mutatja a szemet. A melegíthető, elektromos szempillagöndörítőkkel még jobb eredményt tudsz elérni.

3. Használj több réteg szempillaspirált! Két rétegben a legtöbb spirál még nem csomósodik, mégis jóval hangsúlyosabbak lesznek tőle a szempilláid, mint egy rétegben, vagy akár műszempillával is rásegíthetsz az eredményre.

4. A mozgó szemhéjadra világos színt használj, a mélyítővonalra pedig sötétet. A szemzugba világos, fényes színt válassz, az szintén nyitja a tekintetet.

5. Korrektorral tüntesd el a szem alatti karikákat, ha sötét (kékes vagy lilás) árnyalatú akkor meleg, lazac vagy barackszínű korrektort használj, ezzel elkerülöd, hogy végeredményben szürkésnek látszódjon a bőr.

Eszti - Makeup On A Budget

Fotó: iStock

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.