Navigation Menu

Készülj fel a szandál szezonra!

A tél után a legtöbbünknek rendbe kell rakni a lábát mielőtt beköszönt a szandál szezon. Aki imádja a magassarkú cipőket, csizmákat annak a helyzet nagyon is ismerős, a tél végére kifejezetten megviselt állapotba kerül a talpunk, amit nem kevés munkába és időbe telik rendbe szednünk. 


Természetesen nem csak ebben az időszakban, hanem egész évben fontos a lábak ápolása, de ilyenkor szembesülünk vele, hogy mégsem kellett volna ellustálkodni a sarkaink reszelését.

Sajnos egyáltalán nem szórakoztató feladat a reszelgetés, sőt, elképesztően unalmas tud lenni. Ilyenkor jön jól egy elektromos talpreszelő készülék, hiszen elvégzi a munkát helyettünk, az idő töredéke alatt. A REVEAL pedikűr készletben kétféle tartozék fej is megtalálható, a durva szemcsés fej a tél végi nagy rendberakáshoz tökéletes, jócskán lerövidíti a korábban reszelgetéssel töltött időt, a normál szemcsés fejjel pedig elég átszaladni a talpadon hetente és ezzel fenntartani ezt az állapotot.

Így, hogy a gép dolgozik helyettünk, sokkal kevésbé leszünk hajlamosak ellustulni a lábápolást és nem érint váratlanul a hirtelen beköszöntött meleg sem, a lábaink készen állnak rá. Érdemes kiegészíteni alkalmanként éjszakai hidratáló lábpakolással és tavaszi pasztellszínű körmökkel.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.