Navigation Menu

Így hozd a legjobb formába a bőröd a strandszezonra

Mindenki számára most válik csak igazán fontossá a gyönyörű bőr, miután lekerültek a téli, mindent eltakaró vastag ruhák. Íme, néhány gyors tipp, ami azonnal a segítségedre lesz.


Sokszor hallhattad, de kulcsfontosságú a megfelelő folyadékbevitel. A bőrt nem csak kívülről, de belülről sem árt hidratálni, napi 2,5-3 liter folyadékot minimum el kell fogyasztanod. Az sem mindegy, hogy mit iszol, a cukros-szénsavas üdítők csak rontanak a helyzeten, válassz teát és/vagy szénsavmentes ásványvizet.

A külső hidratáláshoz testápolóra lesz szükséged. Ha zuhanyzás közben testkefével eltávolítod az elhalt hámsejteket, akkor zuhanyzás után a testápoló sokkal hatékonyabb lesz, jobban fel tud szívódni és nem utolsó sorban kevesebb ideig kell várnod a felöltözéssel a gyorsabb beszívódás miatt.

A testkefét szárazon is használhatod, bizonyított tény, hogy a száraz testkefézés segíti a bőr tónusának javítását, sőt a narancsbőr megjelenését is csökkenti, energiával tölti fel a bőrödet. Ha elmaradt a bőrradírozás zuhanyzás közben ezzel még helyrehozhatod, és eltávolíthatod a fakó bőrt.

Célzott kezelés a kritikus területeken: a narancsbőr makacs dolog, így érdemes speciális narancsbőr elleni krémet bevetni ellene. Ezek önmagukban nem elég hatásosak, viszont ha rendszeresen alaposan bemasszírozod a bőrödbe, akkor szemmel látható javulást hoznak. Ha mindezek mellé sportolsz is, már úton is vagy a gyönyörű bőr felé!

Eszti - Makeup On A Budget blog

Fotó: iStock

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.