Navigation Menu

Ettől a hajpakolástól csodásan hosszú hajad lesz

Neked is lassan és nehezen nő a hajad? Ez a hajpakolás segít felgyorsítani a folyamatot, nem mellékesen gyönyörűen fényes és egészséges hajat varázsol!



Ez a szuper összetevő nem más, mint a ricinusolaj. Heti 2-3 használattal egy hónap alatt 3-5 centit is nőhet tőle a haj, emellett sokkal egészségesebbé is válik. A hajtípusunktól függően készítsük el a pakolást, száraz hajra a ricinusolaj mellé adhatunk még mézet és tojássárgáját, ez sokat segít a hidratálásban. A nyári meleg időben kókuszolaj is mehet hozzá, szuper puha és fényes lesz tőle a haj, de akár a kedvenc hajpakolásodból is adhatsz hozzá a kencéhez.

Egyszerűen alaposan keverd össze a hozzávalókat és vidd fel a haj teljes hosszára és a fejbőrbe is masszírozd be alaposan. Ezek után fóliával tekerd körbe a hajadat, erre mehet a törölköző. Itt jön a dolog nehezebbik része, a hatóidő. Minimum 2-3 órát legyen a hajon, de javasolt 6-8 órán át rajtahagyni, van, aki ilyen hajpakolásban alszik.

Nagyon alaposan mosd le a pakolást, hogy ne maradjon ragacsos érzetű a hajad és szárítás után máris érezni fogod a különbséget. Ha nem is tudod ilyen gyakran használni, pár hetente érdemes kényeztetni vele a hajad, a különbség szemmel látható lesz.

Eszti - Makeup On A Budget

Képek forrása: Pinterest


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.