Navigation Menu

Romantikus copf lépésről-lépésre

Ahelyett, hogy simán összefognád a copfod, próbálj ki ma valami újat, ami hétköznapokon és alkalmakon is megállja a helyét! Az egyszerű és gyorsan elkészíthető lófarkat érdemes időről-időre feldobni, így nem válik unalmassá.


1. Első lépésként alaposan fésüld ki a hajad, fújj rá egy kis texturáló sprayt és hővédő terméket, ezt a kezed és egy fésű segítségével oszlasd el a hajad teljes hosszán.

2. Oszd két egyenlő szekcióra a hajad (alsó és felső) és hajsütővas segítségével készíts laza hullámokat. Ne szorosan a fejtetőnél kezdd, elég a hajad alsó kétharmadát besütni.

3. Mindkét szekciót hullámosítsd így, várd meg, amíg kihűlnek a csigák, majd az ujjaddal finoman fésüld szét őket.

4. A fejtetőn készíts egy rövidke francia fonatot, egészen addig a pontig, ahol copfban össze szeretnéd fogni a hajad. Amikor elérted ezt a pontot, egyszerűen fogd össze a fonatot egy hajgumival, majd egy másik hajgumi segítségével fogd össze a hajad többi részével és készen is van a copf.

5. A fejtetőn kiálló hajszálakat hajlakkal vagy hajfény spray-vel simítsd le, és a copfod a ruhádhoz illő selyemszalaggal átkötve még izgalmasabbá teheted


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.