Navigation Menu

Szupertartós laza nyári fonat

Szeretnéd változatosabbá tenni a hosszú sörényedet? Megmutatjuk, hogyan készíthetsz laza nyári hajfonatot a hajmosástól a csodás végeredményig:


A szép fonatok aranyszabálya: ne frissen mosott hajat fonj be. Ha a hajad „másnapos” sokkal jobban mutat benne a fonat és könnyebben is el tudod készíteni, mint a hajmosás után frissen szárított haj esetében. Ha mindenképpen frissen mosott hajat szeretnél befonni, akkor előtte fújj rá egy kis szárazsampont, hidd el szebb lesz a végeredmény.

Ha a lehető legtovább szeretnéd a fonatot a hajadban hagyni, akkor a következő hajmosást kitolhatod a hajbalzsam elhagyásával. Ezzel akár plusz egy napot is nyerhetsz, viszont a következő hajmosásnál kárpótold a hajad és ne maradjon el a balzsamozás, kondicionálás.

Textúrált hajban gyönyörűen mutatnak a fonatok, ha egyenes hajad van érdemes hajmosás után hajsütővassal néhány hullámot formáznod a hajadba, hogy dúsabb hajon dolgozhass. Így a végeredmény sokkal látványosabb lesz, mint egyenes haj esetében.

Néha a kevesebb-több. Ne használj túl sok styling terméket, ezek elnehezítik a hajad, hamarabb zsíros érzetűvé válik. Egy textúráló, fényvédő termék és a végén egy leheletnyi lakk bőven elég a szép frizurához.

Ha ezeket a lépéseket betartod, egy igazán egyszerű oldalsó fonat is elképesztően mutat a hajadban. Mielőtt még lakkot fújnál rá, lazítsd meg a fonatot, legyen kusza és könnyed hatású az egész, akár virágokat is tűzhetsz a hajadba, hidd el, felejthetetlenül fog kinézni.

Eszti – Makeup On A Budget

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.