Navigation Menu

Ezeket a termékeket vidd magaddal, ha fesztiválra indulsz

Fesztiválozni készülsz? Az alapvető fesztiválkellékek mellé (sátor, ruhák stb…) összegyűjtöttük, hogy mikre lesz szükséged, ha a stílusos frizura és ápolt megjelenés a kedvenc fesztiválodon is fontos számodra.



1. Atombiztos hajspray
Ami a lehető legjobban ellenáll az időjárásnak. Fesztiválon tombolni kimerítő, a frizurádnak is, éppen ezért kell egy erős hajspray a táskádba, hogy az elkészített frizura a lehető legtovább tartson.

2. Szárazsampon
Nem lehet elégszer kiemelni, egyszerűen kötelező. Egy fesztiválon nem akarsz hajmosással bíbelődni, ez a tökéletes megoldás erre. Nem kell beszárítani és formázni a hajad, csak befújni egy kis szárazsamponnal és már készen is vagy, felfrissítetted a frizurád.

3. Hajkréta
Szeretnél színes tincseket, de nem vagy az elköteleződés híve? Akkor a kimosható hajkrétát neked találták ki. Szuper élénk színekben pompázhat tőle a hajad, viszont vigyázz, ha elered az eső, akkor bizony kimossa és úszni fogsz benne.

4. Hajszínező
A hajkrétánál tartósabb megoldásra vágysz? A hajszínezőt neked találták ki. 30 hajmosásig a hajadban marad, így tartósabb a krétánál, viszont komolyabb hajszínváltásokra sajnos nem képes. Ha feketéből zöld vagy piros hajat szeretnél csinálni, csak maradj a krétánál.

5. Díszek, kiegészítők
Sálak, masnik, hajpántok, jöhetnek a fémes nagy hajdíszek, de még a virágok is.

6. Fényvédős ajakbalzsam
Nincs is rosszabb, ha leég és száraz a szád egész nap, előzd meg, rengeteget leszel a napfényen, szükséged lesz rá.

7. Fényvédő arcra, testre
Lehetőleg külön arcra és külön testre való termékeket használj és rendszeresen kend magadat át vele, így nem égsz le és állsz be a rákvörös fesztiválozók táborába.

8. Parfümadagoló
Egy kisméretű utazó parfümadagoló kifejezetten jól jöhet a fesztiválok alatt. Ki hozná el egy fesztiválra a kedvenc, nagy-üveges parfümjét?

9. Kézfertőtlenítő
Kötelező darab, mindig jól jön. Mivel sokat fogod használni ezért egy kis kézrémet is csaphatsz mellé, mivel szárítja a bőrt.

A smink vagy piszok lemosása ezzel pillanatok alatt megoldható, könnyen magaddal is tudod vinni, egyszerűen nem érdemes lemondani róla. 

Eszti - Mekaup On A Budget blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.