Navigation Menu

Milyen hajápoló termékekkel óvd nyáron a hajad?

Amíg a nyár számodra csupa izgalom és kaland, addig a hajadnak sajnos gyakran kínszenvedés lehet. Ezeket a termékeket használd, hogy megóvd hajad egészségét a káros hatásoktól!


1. Gyengéd sampon
Nyáron elkerülhetetlenül gyakrabban mosunk hajat, éppen ezért különösen fontos, hogy egy igazán gyengéd sampont használj, ami nem csak a hajat, hanem a fejbőrt sem bántja. Figyelj oda a választásnál.

2. Kondicionálók, balzsamok
Lehetőség szerint válassz extrán hidratáló darabot, illetve ha eddig nem így tettél volna, minden hajmosás után használj ilyen ápoló terméket, a hőség és a tűző nap rendkívül megviseli a hajadat is, ezzel vissza tudod juttatni a szükséges anyagokat a hajadba. A hajtövekhez ne vigyél fel belőle, így nem nehezíti el a hajad.

3. Pakolások
Ha eddig nem használtad rendszeresen, épp itt az ideje pakolásokkal kényeztetni a hajad. Nem is igazán kényeztetni, mint visszatáplálni. Az erős napfény hatására a hajad fakó, töredezett, szárazzá válik, és ha erre még a vízparti fürdéseket is rászámoljuk, akkor érthető az igényelt extra törődés. Tehát nyáron heti 1x ápoló, mélyhidratáló pakolás ajánlott.

4. Hajolaj
Az egyik legjobb termék, ami hajmosás után, hajban maradó ápolóként történhet a hajjal. Gyönyörű fényessé varázsolja azt és megszünteti a szöszösödést. Az adagolással mindig vigyázni kell, a kevesebb több, a lényeg, hogy alaposan dolgozd be a hajba. Érdemes itt is az évszaknak megfelelőt választani.

5. Hajban maradó spray-k
Szintén hasonló funkciót látnak el, mint a hajolajak, ám azok könnyedebb változata. A nedves hajon használt tápláló spray nagyon jót tud tenni a száraz hajjal, extra puhává teszi azt, a megszárított hajra pedig a hajfény spray szuper kinézetet kölcsönöz.

6. Fényvédő
Ahogy a bőrödnek is, úgy a hajadnak is szüksége van a káros napsugarakkal szembeni védelemre. Ezek a termékek általában az UV sugarak mellett a sós és a klóros víz okozta kiszáradástól is megóvják a hajad. Strandoláskor szinte kötelező, emellett a sós, klóros vizet fürdés után azonnal öblítsd ki a hajadból és egy kendőt vagy kalapot tegyél a fejedre, így nem lesz olyan megterhelő a haj számára és továbbra is szép és egészséges marad.

+1 Extra védelmet nyújtó hajszárító
A stílusos megjelenésről nyáron sem kell lemondanod, csak fontos, hogy körültekintően válassz hajformázó eszközöket. A szakértők óvva intenek attól, hogy vizes hajjal feküdj le, az éjszakai mocorgás ugyanis töredezetté és szálkássá teszi a hajszálakat, így bármennyire is fáradt vagy, jobb, ha megszárítod. Bár sok helyen olvasni arról, hogy a hajszárító is roncsolhatja a hajszálakat, szerencsére emiatt nem kell aggódnod, hiszen a Remington PROtect hajszárító a nevéhez hűen éppen a hajmegóvására helyezi a hangsúlyt. A forradalmian új ThermoCare technológia extra védelmet biztosít a hajformázás során fellépő esetleges károsodásokkal szemben, úgy, hogy közben nem kell kompromisszumot kötnöd a tökéletes megjelenésben sem.


A hajszárító gyorsabban, de alacsonyabb hőfokon szárítja a hajat, melynek köszönhetően az nem károsodik. Bár gyengédebben bánik a hajszálakkal, a formázás épp ugyan olyan hatékony lesz, mint bármelyik másik nagyteljesítményű készülékkel. Mindemellett még csillogóbb és ragyogóbb frizurát kaphatsz, köszönhetően a légkimeneti rácson található keratin, argán-, és makadámia olajos betétnek.



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.