Navigation Menu

A tökéletes és tartós simaság 4 lépésben

Te is utálod, hogy ide-oda szálló és égnek meredő hajak tönkreteszik a frizurád? Esik két csepp eső és máris „vattásodik” vagy hullámos lesz? Bizony, sokan vagyunk így ezzel, pedig csak egész napon át tartó ápolt megjelenést és gyönyörű sima hajat szeretnénk. 


A Remington PROluxe hajsimító tervezői gondoltak ránk, hiszen pontosan a tartósságra fektették a hangsúlyt. Mi is lenne fontosabb a tartósságnál, miután megküzdöttünk a szépen formázott hajunkért? A hajvasaló kifejezetten okos, az OPTIheat technológia oda irányítja a hőt, ahol a legnagyobb szükség van rá, míg az Ultimate Glide kerámia bevonatnak köszönhetően könnyedén végigcsúszik a hajban. Hogyan is vágjunk bele ezzel a hajegyenesítésbe?

Ha követed ezeket a lépéseket, úgy tökéletesen tartós, 24 órán át tartó, makulátlan frizurád lesz


Használj kímélő sampont és hajsimító kondicionálót hajmosásnál, így könnyebb dolgod lesz az egyenesítésnél. Törölközőszáraz hajon oszlass el egy kis hajegyenesítést segítő terméket, ezek már általában tartalmazzák a hővédőt is. 


Egy körkefe segítségével húzd egyenesre a hajad szárítás közben és nagyon alaposan szárítsd meg mindenhol a hajad. Egy kicsit több időt vesz igénybe, ha így szárítod be, de az eredmény tartósságát nagyban növeli és igazán hamar bele lehet jönni a körkefés hajszárításba. A legfontosabb aranyszabály: soha ne használd a hajsimítót még nedves hajon ha csak nem kifejezetten nedves hajra kifejlesztett hajsimítóval dolgozol! Elképesztő és visszafordíthatatlan károkat okoz a hajadban, minden alakalommal szárítsd meg a hajad hajvasaló használat előtt.


Válaszd szekciókra a hajad és tincsről tincsre haladj, így biztosan nem marad ki egyetlen tincs sem. Az egyenesítést a hajtőnél kezdd, és egyetlen mozdulattal húzd végig a hajadon, egészen a hajvégekig. Ha nem szeretnéd, hogy a hajad lelapuljon, akkor a fejtetőn lévő tincsek tövét felfele húzva kezd el egyenesíteni, ezzel megemeled, és nem simul majd szorosan a fejtetőre.


Ha megbizonyosodtál róla, hogy egyetlen tincs sem maradt ki az egyenesítésből akkor használj rá egy kis hajolajat vagy hajfény sprayt. Száraz, vastag szálú hajra a hajolaj ajánlott, míg normál és vékonyszálú haj esetén inkább a spray megoldás a jobb. A kevesebb több elvét ne felejtsd el, utólag adhatsz hozzá, ha úgy érzed, hogy kevés, de egyszerre sose kenj rá túl sok terméket!


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.