Navigation Menu

Kúpvassal a gyors és tartós laza hullámokért

Tudtad, hogy a Remington PROluxe kúpvas segítségével néhány egyszerű lépésben gyönyörű frizurát készíthetsz magadnak? Sok kúpvassal ellentétben erről biztosan nem fog lecsúszni és begubancolódni a hajad, ugyanis Grip-tech bevonattal van ellátva, ami csúszásmentességet biztosít, így tényleg szuper egyszerű a használata.


A Remington PROluxe kúpvas 30 másodperc alatt felmelegszik, az OPTIheat technológia a tincs vastagabb részeire irányítja a hőt, a PRO+ beállításnak köszönhetően a 185°C optimális hajformázási hőmérséklet pedig a haj károsítása nélkül formázza azt. A tartósság volt a kulcs szempont ennél a terméknél is, ezekkel a lépésekkel szuper tartós laza hullámokat kreálhatsz!


1. Hőmérséklet beállítás

A PRO+ stabil 185°C-os beállítással kezdj, ennél valószínűleg nem kell több később sem. Ez a hőfok még nem bántja a hajad, de már tartós hullámokat tudsz vele készíteni.

2. Készítsd fel a hajad

Alaposan fésüld át a hajad, ne maradjon benne egyetlen gubanc sem, majd használj hővédő terméket és oszlasd el mindenhol a hajon, érdemes átfésülni utána a hajat. Ezek után oszd részekre a hajad, 3 résszel bőven elég dolgozni, így egy tincs sem marad ki a hullámosításból.


3. Kezdődhet a formázás

Vedd fel a hővédő kesztyűdet, a kezed biztosan nem értékeli a 185°C-ot ha véletlen hozzáérsz a kúpvashoz. Válassz le egy keskeny tincset és tekerd fel a kúpvasra. Ne feledd, minél keskenyebb a tincs, annál szorosabb lesz a hullám, minél nagyobb tincset akarsz egyszerre formázni, annál nagyobb hullámokat kapsz (egy szint után már nem éri megfelelő hőmennyiség a hajat és nem lesz jó a formázás).


4. Lapos tincseket tekerj

Laposan tekerd fel a tincseket, hogy jól szétterüljenek a kúpvason, így szép egyenletes hullámokat kapsz. 2-5 másodperc már elég lehet, de 10 másodpercnél tovább semmiképp ne hagyd a hajad a kúpvason.

5. Használj hullámcsatot

Amikor leengedted a hajad egy ideig még tartsd a tenyeredben és ne engedd, hogy „kilógja magát”. Ha egy kicsit megemeled, amíg kihűl a tincs, akkor sokkal tovább fogja tartani a szép alakját. Ha extra tartósságra vágysz, akkor hullámcsattal fel is tűzheted, megéri a fáradtságot.


6. Utolsó simítások

Amikor végeztél, az ujjaiddal fuss át a hullámokon, vagy ha a vintage stílust kedveled, akkor fésüld ki a csigákat. Egy leheletnyi hajlakkal fixáld az eredményt és készen is vagy!
0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.