Navigation Menu

#StillStyled Challenge – PROluxe hajszárító teszt – Palotai Blanka

Szeptember elején hirdettük meg #StillStyled Challenge felhívásunkat, melyben 4 vállalkozó kedvű hölgyet / bloggert kerestünk, akik szívesen kipróbálnák új PROluxe hajformázó termékcsaládunkat. A szakmai zsűrink egyik választása Palotai Blankára esett, aki a PROluxe hajszárítónkat tesztelhette. Íme, Blanka véleménye a készülékről:


„A hajszárító már külsőre is nagyon szép. Az előző hajszárítómhoz képest kicsit nagyobb, nehezebb. Ami az első használatakor a legfurcsább volt, hogy a gombjai pont az ellenkező oldalon vannak, és a kisebb fokozaton is erősebben fúj, mint amit eddig használtam, nem is voltam túl ügyes, ami a formázást illeti.

Az én hajam egyenes, erős szálú, sűrű és jelenleg egyforma hosszúra van vágva, így igazából jelenleg nem szoktam túlzottan foglalkozni vele, kivasalom és kész. Frufrum is van, de most elég hosszú, így ennek a beszárításával sem bajlódok, mert legtöbbször elcsatolom.
Második alkalommal inkább egyenesre próbáltam szárítani, hiszen eddig is így hordtam, hátha nem lesz szükségem a hajvasalóra. Meg is lepődtem, hogy milyen könnyen ment. Ráadásul nem használok semmilyen hajformázót, csak hővédő szereket, és így is nagyon jó lett a végeredmény. Aztán az már csak hab a tortán, hogy hajszárítás után még sosem volt ilyen puha a hajam, de sajnos ezt a fotók nem tudják visszaadni.

A szelfikhez annyi magyarázatot fűznék, hogy az elsőt rögtön este a szárítás után csináltam, ilyenkor mindig oroszlánsörény szerű szokott lenni a hajam, ezért is vasaltam pluszban még utána. Azonban most így is teljesen vállalható lett. A következő képet reggel készítettem, ahol látszik is, hogy elaludtam kissé (de ez mindig így van), viszont elég volt egy kis igazítás hővédő spray és a hajszárító segítségével. (Azt megjegyezném, hogy hajvasalóval sem vasaltam sosem szög egyenesre.)

A következő képet a munkahelyemen csináltam délelőtt és délután, látszik, hogy még mindig olyan, mint reggel volt. Az utolsó két fotó pedig a következő nap készült munka közben és után. Előző nap még futni is voltam, plusz a fürdés után a pára miatt általában meglátszik, hogy összekötöttem a hajam. Reggel sajnos nem jutott már időm arra, hogy igazítsak a frizkómon, de azt hiszem, látszik, hogy nem is nagyon volt rá szükség, hiszen a formáját megtartotta.

Anyukámnak is odaadtam, hogy próbálja ki, neki rövid haja van, és mindig be kell szárítani. Teljesen odáig volt, hogy milyen könnyen ment hajformázó nélkül is, és a haja is csillogóbb, selymesebb tapintású lett. Összességében nagyon tudom ajánlani a készüléket mindenkinek, akinek nehezen száradó haja van, illetve sokszor kell beszárítania, vagy egyszerűen csak egészségesebb, fényesebb hajra vágyik.”

Palotai Blanka

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.