Navigation Menu

#StillStyled Challenge – PROluxe kúpvas teszt – Herczeg Hajnalka

Szeptember elején hirdettük meg #StillStyled Challenge felhívásunkat, melyben 4 vállalkozó kedvű hölgyet / bloggert kerestünk, akik szívesen kipróbálnák új PROluxe hajformázó termékcsaládunkat. A szakmai zsűrink egyik választása Herczeg Hajnalka szépségbloggerre esett, aki a PROluxe kúpvasunkat tesztelhette. Íme, Hajnalka véleménye a készülékről:


„Ha gyorsan szeretnék hullámos hajat készíteni, mindig kúpvasat használok, mert szerintem ezzel a típusú hajformázó eszközzel a legegyszerűbb a göndörítés. Az első dolog, amit megfigyeltem a kúpvas használatakor, hogy nem csúszik le róla formázás közben a hajam, mivel az eszköz felülete kicsit érdes. A másik észrevételem az volt, hogy akármilyen vastagságú tincset tekertem a kúpvasra, nagyon szép, egyenletes hullámokat kaptam, és ehhez nem kellett a legmagasabb hőfokot választanom. Ezáltal a hosszú hajamat is kb. 10 perc alatt hullámosítani tudom.


A hullámok a nap végére lazábbak lettek, de ennek ellenére kitartottak. A frizura tartóssága úgy gondolom, hogy rengeteg egyéb tényezőtől függ (hajtípus, hővédő, hajlakk, a haj frissessége, időjárás...), de ami a legjobban tetszett, hogy alacsony hőfokon is tartós hullámokat tudtam elérni. Szívesen ajánlom a készüléket másoknak, mivel nagyon egyszerűen és gyorsan tud vele bárki csodás frizurát készíteni saját magának.”




Herczeg Hajnalka

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.