Navigation Menu

#StillStyled Challenge – PROluxe hajsütővas teszt – Borsódy Anna Réka

Szeptember elején hirdettük meg #StillStyled Challenge felhívásunkat, melyben 4 vállalkozó kedvű hölgyet / bloggert kerestünk, akik szívesen kipróbálnák új PROluxe hajformázó termékcsaládunkat. A szakmai zsűrink egyik választása Borsódy Annára esett, aki a PROluxe hajsütővasunkat tesztelhette. Íme, Anna véleménye a készülékről:



 „Tegnap végre volt időm tesztelni a hajsütővasat. Hővédő kozmetikumot használtam a göndörítés előtt és így egészen jól meg maradtak a hullámok nap végére is. Este már kifésültem a loknikat, ahogy az a farmer kabátos képemen is látszik, de nekem így is nagyon tetszettek ezek a nagy laza hullámok.

A gépet nagyon könnyű kezelni, nagyon hamar melegszik. Mivel vastagszálú, hosszú és nehéz hajam van így a Pro+ funkciót használtam. Így nem kellett olyan sokáig a hajamon tartani, nem kellett tartanom attól, hogy károsodik a hajam. Az egész szerkezet amúgy nagyon szép, igényes, nőies. Bármilyen alkalomra lehet vele frizurát készíteni.
A végén található kis letámasztó fül néha beleakadt a hajamba, de ez legyen a legkisebb gond vele. A tároló tasak is szépséges és nem sértődik meg, ha még melegen rakom bele a készüléket. A hálózati kábel amúgy csodálatosan hosszú, így az sem baj, ha messzebb van az aljzat a tükörtől.

Én meg voltam vele elégedve és bátran ajánlanám mindenkinek, aki szereti, ha a haja ilyen szép loknikba tömörödik. 😊

Borsódy Réka Anna

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.