Navigation Menu

Tükörsima haj néhány mozdulattal az új Remington elektromos hajsimító kefével

Egyenes, egészségesen fénylő és sima haj néhány perc alatt? Legújabb fejlesztésünkkel, a Remington elektromos hajsimító kefénkkel játszi könnyedséggel kreálhatsz magadnak  tükörsima, bársonyos frizurát, gyorsan és egyszerűen! Az elektromos hajsimító kefe egyesíti a hajkefe és a hajsimító előnyös tulajdonságait és egy lépésben, erőfeszítés nélkül elbánik a szöszös, hullámos, rakoncátlan hajtincsekkel, nem marad más hátra, mint a puha, fényes, sima haj, mindezt a haj károsítása nélkül.


A fésű biztonságos, a fejbőrödet és a kezedet sem fogod vele megégetni és 60 perc működés után magától kikapcsol, így ha te elfelejtenéd kikapcsolni sem kell aggódnod. Használat közben figyelj arra, hogy amikor végighúzod a kefét a tincsen, a másik kezeddel fogd a tincs végét, ezzel kissé megfeszítve a hajat! Így biztosíthatod azt, hogy a tincs megfelelően illeszkedjék a hajsimító sörtécskék felületére.
Minden típusú hajhoz használható a 3 különböző hőmérséklet beállításnak köszönhetően:
  1. ·         150°C – vékony szálú, könnyen formázható hajra
  2. ·         190°C - normál vastagságú hajra
  3. ·         230°C – vastag szálú, nehezen formázható hajra

Az antisztatikus bevonatnak köszönhetően a frizura szöszmentes és sima lesz, a kerámia bevonat a könnyed siklást szolgálja. Emellett a kerámia lapok védik a hajad az egyenesítő fésülés során és az extra fényességet is ez biztosítja. Mindezt néhány perc alatt. Nem hiszed? Íme, a bizonyíték!

Megkértünk hat, különböző hajtípusú lányt, hogy egyenesítsék ki hajukat a Remington elektromos hajsimító kefével, és mértük, mennyi idő alatt készülnek el. Az eredmény magáért beszél! 


Ahogy a kisfilmben is láthattad, a készülék gyors és hatékony. A Remington elektromos hajegyenesítő kefével percek alatt selymesen sima frizurát készíthetsz magadnak és tökéletesen indul a napod.

A Remington CB7400 elektromos hajsimító kefét 2016. október 24-től keresd a Media Markt üzleteiben és online!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.