Navigation Menu

Hogyan válassz magadnak hajformázót?

Hajformázó vásárlás előtt érdemes alaposan végiggondolni, hogy mik az elvárásaid, milyen a hajtípusod és mire szeretnéd használni. Olvasd el ezt a kisokost, hogy segíthessünk a választásban!


Mire szeretnéd használni?

Egyenesítés, laza beach waves, feszes és göndör fürtök, ezek mind-mind más típusú formázót igényelnek. Ha csak hajegyenesítésben gondolkozol, akkor a hajsimító, elektromos hajsimító kefe vagy akár a meleglevegős hajformázó is megfelelő lehet számodra.
A laza tengerparti hullámokat több módon is elkészítheted, akár hajszárítóval vagy göndörítésre is alkalmas hajsimítóval, de legtöbbször hajsütővasat vagy kúpvasat használnak hozzá. Itt korábban írtunk a köztük lévő különbségről.
Göndör fürtökhöz egyértelműen a kúpvasat vagy különböző átmérőjű hajsütővasakat használják a legtöbben, de akár melegíthető hajcsavarókkal is gyönyörű csigákat készíthetsz magadnak.
Ha a fent felsoroltak közül mindegyiket szeretnéd, de lehetőleg egy termékkel, akkor egy többfunkciós hajformázót válassz. A cserélhető fejeknek köszönhetően arra használod, amire épp szükséged van.

Mennyire gyakran fogod használni?

Ez több szempontból is fontos. Egyrészről a készülék tartóssága és a hajad védelme érdekében. Ha naponta ezzel készítesz magadnak frizurát, akkor válassz a hajat kímélő formázók közül. A hajadhoz és a szokásaidhoz legjobban passzoló hajformázó bevonatokról (kerámia, turmalin, titánium) itt olvashatsz bővebben.
Napi használathoz olyan terméket válassz, ami óvja a hajad a formázásnál használt hőtől. A PROtect termékcsaládunk pontosan ezt a célt szolgálja, használat közben hideg párát bocsájt ki, ami hidratálja a hajat, ezáltal lehetővé válik a haj formázása alacsonyabb hőmérsékleten tökéletes hatékonyság mellett.  Ha a rohanó életmódodhoz a frizura tartóssága kiemelten fontos, akkor a PROluxe hajformázó termékcsaládunk nyújtja számodra a tökéletes választást.

Olcsóbb vagy drágább?


Mivel egy hajformázót évekig fogsz használni, így mindenképpen ajánlott egy minőségi darabot kiválasztani a saját igényeidhez igazítva. Az új, hatékonyabb technológiák nem csak a hajad épségét védik, de tartósabb, szebb frizurákat tudsz elkészíteni velük, a haj károsítása nélkül. 

Eszti - BeautyCat blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.