Navigation Menu

Bemutatjuk a világ első, felfüggesztett lapú hajsimítóját

Profi fodrászhoz azért járunk, mert legalább két dologról többet tud, mint mi. Tudja, hogyan védje a hajszálakat a káros hatásoktól, és hogy milyen eszközökre van szükség a tartós és gyönyörű frizurához. Ahogy a műhelytitkok, úgy az ehhez szükséges technológia is nagyon kevesek számára volt elérhető. Máig.


Újdonságunk, az Air Plates hajsimító egyedülálló felfüggesztett lapokkal rendelkezik, ez a technológia lehetővé teszi, hogy minden hajformázási mozdulatnál maximális kontaktus legyen a hajszálak és a simítólapok között, ezáltal sokkal egyszerűbb és tartósabb eredményt érhetsz el, akár tökörsima hajra, akár loknis frizurára vágysz. A hajszálak ugyanis szorosan illeszkednek a simító lapok közé, így nincsenek kicsúszó, kósza tincsek, amik lehetetlenné tennék a hajformázást. Az Air Plates hajsimító használatával minden mozdulat egyszerű és gyors, a végeredmény pedig lenyűgöző.


A forradalmian új tervezésű Cool Touch hideg felületi megoldás elvezeti a hőt a külső burkolatról, így megfoghatod a készüléket a lapok fölött is, nincs szükség hővédő kesztyű használatára, nem kell attól tartanod, hogy megégeted az ujjaidat. Bátran formázhatod a frizurád, ahogy neked tetszik.
A Black Titanium kerámia bevonat extra védelmet biztosít a hajnak, a lapok simán siklanak át a hajadon, és tartósan sima, bársonyos, gyönyörűen fényes lesz a frizurád.


Az Air Plates hajsimító speciális kialakításának köszönhetően, nem csak simításra, hanem laza, hullámos loknik kialakítására is alkalmas készülék


Tippünk a fenti gyönyörű, dús, loknis frizura elkészítéséhez: először a felső tincseidet tűzd hátra, az alsó réteggel kezdd a göndörítést. Fogj egy ujjnyi vastagságú tincset, tedd a hajvasalót a hajtő közelébe, és csukd össze. Jegyezd meg, hogy a vasaló melyik fele volt felül. Csavard meg kétszer ugyanabba az irányba teljesen a hajvasalót úgy, hogy amikor végzel, megint az a fele legyen felül, ami a kiinduló helyzetben is volt. Lassan húzd lefelé a vasalót. Ha végigértél, engedd el a hajat.

Az Air Plates hajsimítót most fantasztikus bevezető áron vásárolhatod meg a Media Markt üzleteiben és online.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.